ЗАЩО БАБА НЕ Е ИМАЛА ДИАСТАЗА?

Всяка четвърта раждала жена днес има диастаза. Ако се чудиш какво е диастаза – ще можеш да научиш много по темата от това видео.
Ще разбереш също:
?Защо баба не е имала диастаза?
?Може ли да бъдеш като баба?
?Как да затвориш диастазата, ако имаш такава?

Ваня Висарионова и Маги Пашова са създателки на най-успешната онлайн програма за възстановяване след раждане „Не на диастазата“, в която те ще споделят своя опит и наблюдения от работата си с над 1,200 жени, минали през програмата.

#бременност #здраве #диастаза #раждане #корем #жена #тяло #online #онлайнпрограма #магипашова #ненадиастазата #академиязародители

******************
Академия за родители помага на всички бъдещи и настоящи родители да отгледат здрави и щастливи деца. Тя събира на живо и онлайн специалисти, които споделят своите знания по теми като бременност, раждане, здраве, възпитание, образование. Така родителите могат да получат съветите, от които имат нужда – проверени, на едно място, в точния момент. Академия за родители дава увереност на семействата, че могат да се справят с едно от най-важните предизвикателства в живота им. А на децата – навременната грижа и подкрепа, които са им необходими.

Подписвайте се за нашия канал и бъдете част от все по-голямата общност от осъзнати родители: https://www.youtube.com/c/parentacademy

*******************

Нашият сайт: https://parentacademy.bg
Последвайте ни във Facebook: https://www.facebook.com/akademiaroditeli

About Author /

Start typing and press Enter to search