Привързано родителство, като основа на взаимна обич и доверие в семейството

ДАМСКИ СВЯТРОДИТЕЛИПривързано родителство, като основа на взаимна обич и доверие в семейството

Привързано родителство означава да подкрепяш детето си в нещата, които то не може да прави самичко и да не го изоставяш в трудни за него моменти. Привързаното родителство цели детето да се почувства сигурно, защитено и обичано, за да може на базата на тази сигурност да гради в последствие своята самостоятелност и вяра в себе си и в света.

Лектор по темата е Ива Петкова. Тя е консултант по бебеносене, основател и собственик на “Kaya Baby Carriers and Wraps” – производител на ергономични носилки. Консултант по кърмене, обучена по метода на Монтесори. Ива води срещи с арт занимания за малки деца и гимнастика за бебета, инструктор е по пилатес. Тя е и учредител на Национална асоциация на бебеносещите в България.

#бременност #здраве #бебеносене #кърмене #съвместенсън #привързанородителство #раждане #майка #бебе #родителство #семейство #подкрепа #общуване #академиязародители

******************
Академия за родители помага на всички бъдещи и настоящи родители да отгледат здрави и щастливи деца. Тя събира на живо и онлайн специалисти, които споделят своите знания по теми като бременност, раждане, здраве, възпитание, образование. Така родителите могат да получат съветите, от които имат нужда – проверени, на едно място, в точния момент. Академия за родители дава увереност на семействата, че могат да се справят с едно от най-важните предизвикателства в живота им. А на децата – навременната грижа и подкрепа, които са им необходими.

Подписвайте се за нашия канал и бъдете част от все по-голямата общност от осъзнати родители: https://www.youtube.com/c/parentacademy

*******************

Нашият сайт: https://parentacademy.bg
Последвайте ни във Facebook: https://www.facebook.com/akademiaroditeli

- реклама -spot_img

Енциклопедии за деца – един неповторим източник на знания

Като всички други книги, те са извор, от който малкото дете трябва да черпи...

‘ОТНОВО НА СНОУБОРД’: СЕМЕЙСТВОТО’ ЕП. 7

В днешното видео ви взимаме с нас на семейна почивка. Ще видите...

Семейството еп. 6 (‘Промяната’)

Ето тук / http://bit.ly/3qh5MNU / може да научите повече за оцветяващата терапия...

СЕДМИЧЕН ВЛОГ: ПОЧТИ НИ ИЗМАМИХА!

Тук може да научите повече за въздукопречиствателя ни на DAIKIN https://bit.ly/3578Hku Тениски Antoinette...