АКТИВНА БРЕМЕННОСТ

Едно видео, в което пълна зала с бременни и бъдещи татковци правят гимнастика. Ще разбереш още: какви упражнения могат да се правят по време на бременността? Трябва ли да е спре работа? Подходящи ли са диетите?

Лазар Радков е основател и основен доставчик на Know How и Мотивация в Live To Lift, а от година и половина – и горд Татко. С колегите му в Live To Lift вече над десет години помагат на хората да се чувстват и изглеждат по-добре, да подобряват здравето и кондицията и нищо да не ги боли.

#бременност #здраве #активност #гимнастика #тренировки #упражнения #спорт #хранене #режим #диета #болка #майка #татко #родители #бебе

******************
Академия за родители помага на всички бъдещи и настоящи родители да отгледат здрави и щастливи деца. Тя събира на живо и онлайн специалисти, които споделят своите знания по теми като бременност, раждане, здраве, възпитание, образование. Така родителите могат да получат съветите, от които имат нужда – проверени, на едно място, в точния момент. Академия за родители дава увереност на семействата, че могат да се справят с едно от най-важните предизвикателства в живота им. А на децата – навременната грижа и подкрепа, които са им необходими.

Подписвайте се за нашия канал и бъдете част от все по-голямата общност от осъзнати родители: https://www.youtube.com/c/parentacademy

*******************

Нашият сайт: https://parentacademy.bg
Последвайте ни във Facebook: https://www.facebook.com/akademiaroditeli

About Author /

Start typing and press Enter to search