ПОЛИТИКИ НА КОМПАНИИ ЗА ПОДКРЕПА НА РОДИТЕЛИ

- реклама -spot_img

Много компании подкрепят служителите си, които са родители. Тези добри практики трябва да се споделят и да служат за пример на бизнес средата. В това видео гост-лектори на Академия за родители говорят по темата.

Ето кои са те:
?Виктор Фачев, директор Човешки ресурси в Siteground

?Виктория Блажева, Identity and Communications Director, First VP в UniCredit Bulbank и част от програмата за майки в бизнеса на банката.

?Мариана Нанова, Senior HR Business Partner в Experian Bulgaria и основател двигател на програмата за гъвкавост FlexWork в компанията.

?Модератор на дискусията е Екатерина Тонова, майка на 3 деца и Community Manager в Българската асоциация за управление на хора.

#кариера #семейство #компании #политики #подкрепа #родители #семейство #работа #добрипрактики #човешкиресурси #бизнес #академиязародители

******************
Академия за родители помага на всички бъдещи и настоящи родители да отгледат здрави и щастливи деца. Тя събира на живо и онлайн специалисти, които споделят своите знания по теми като бременност, раждане, здраве, възпитание, образование. Така родителите могат да получат съветите, от които имат нужда – проверени, на едно място, в точния момент. Академия за родители дава увереност на семействата, че могат да се справят с едно от най-важните предизвикателства в живота им. А на децата – навременната грижа и подкрепа, които са им необходими.

Подписвайте се за нашия канал и бъдете част от все по-голямата общност от осъзнати родители: https://www.youtube.com/c/parentacademy

*******************

Нашият сайт: https://parentacademy.bg
Последвайте ни във Facebook: https://www.facebook.com/akademiaroditeli

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА