Луксозно обзавеждане за Тийн стая, Детска стая, Бебешка стая? Търсете в „Мебелни къщи Ралица“

За луксозно обзавеждане в дома или на хотелски апартаменти с детски стаи залагайте на сертифицираната мебелна марка Cilek.

Концепцията “Cilek Room” е световно известна и има търговска мрежа по целия свят. Мебелите, които проектират, произвеждат и продават са от аксесоари до цялостно обзавеждане за бебешка стая, детска стая или тийнейджърска стая.

Производството им на мебели за деца е от високотехнологични материали.

Какво е предимството на луксозните мебели и обзавеждане на детски стаи? Защо цените са високи?

 

Бебешка стая, Детска стая, тийнейджърска стаяПри производството са използвани са безопасни за здравето материали, които отговарят на стандартите на Европейския съюз;

 

Бебешка стая, Детска стая, тийнейджърска стаяНай-нови модерни дизайнерски модели на легла, бюра, столове, гардероби и маси за деца;

 

Бебешка стая, Детска стая, тийнейджърска стаяМебелите са проектирани с европейски стандарти за безопасност;

 

Бебешка стая, Детска стая, тийнейджърска стаяЛуксозното обзавеждане за бебешки и тийнейджърски стаи притежава СЕ сертификат за електрически аксесоари и сертификат REACH за опаковъчни материали;

Бебешка стая, Детска стая, тийнейджърска стаяПритежават доклад за съвместимост на боята, използвана в метални и пластмасови материали и странични ленти, съгласно Директивата за ограничението на опасните вещества, издадена от ЕС и EN 71-3, за токсичен елементов анализ;

 

Бебешка стая, Детска стая, тийнейджърска стаяМебели Cilek са произведени в съответствие със стандарта E1, притежават сертификат за съответствие TSE E1, издаден от TSE, и удостоверяват, че нямат канцерогенно въздействие;

 

Бебешка стая, Детска стая, тийнейджърска стаяCilek притежава и сертификати за управление на ISO 9001 и ISO 14001;

 

Бебешка стая, Детска стая, тийнейджърска стаяCilek вече има над 500 магазина на 5 континента и в 71 държави;

 

Бебешка стая, Детска стая, тийнейджърска стаяМарката е известна и популярна, защото е достигнала високо световно ниво. Позната е от всички сегменти в обществото.

Обзавеждането за бебешки стаи, детски стаи и тинейджърски стаи на тази марка е предпочитано от всички богати семейства поради високо качество. То гарантира не само безопасност, но и десетилетия използване на мебелите, без това да променя характеристики за устойчивост и визуална естетика.

А това е сериозна основа за изграждане и поддържане на семейни и фамилни домове с мотивация за изграждане на собствени и характерни фамилни ценности.

Ако желаете вашите деца и техните деца да израстват в собствена характерна наследствена среда изграждайте дома си с качествено обзавеждане- изберете Cilek.

Не само защото мебелите Cilek са икономически изгодна инвестиция. Домът е духовният път на всички от семейството. Пътят към благополучието и благоденствието.

Мебелни къщи Ralica e единствен официален представител на Cilek за България от 2014 г. и от тогава предлага продуктите на Cilek във всички свои магазини от веригата из цяла България.

Независимо къде пътуваме и с какво се занимаваме, най-ценното си остава – къде се прибираме.

Дизайнерски и оригинални решения за детска, младежка и тийн стая от марка номер 1 в света – CILEK

 

Детски стаи CILEK могат да бъдат разгледани и в концептуалния магазин специализиран за марката  “CILEK Room”, намиращ се в Grand Mal Varna.

**

Източници:

Уеб сайт и онлайн магазин на мебели Cilek – https://www.cilek.com/

Фейсбук страница https://www.facebook.com/CilekBg/

Уеб сайт и онлайн магазин на Мебелни къщи Ралица – http://www.ralica.bg/

Магазини на Мебелна къща Ралица – https://www.cilek.com/bg/magazin

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search