Знаете ли какво е неутроник?

Как да се предпазим от вредното облъчване на телефона, таблета, компютъра, телевизора?

Холограмната лепенка НЕУТРОНИК

1. Какво представлява НЕУТРОНИК?

Известно е, че всяка антена направена от токопроводящ материал и имаща специална конфигурация преобразува външния сигнал. Създателите на НЕУТРОНИК, учените от руския център за екологични, научно-технически и социално-културни инициативи „ВАЛКОН” си поставили задача да преобразува излъчванията на телевизора, компютъра и мобилния телефон по такъв начин, че без
да се влошат първоначалните характеристики на електронната техника, да отстранят вредното влияние на излъчванията върху организма на човека.

НЕУТРОНИК представлява специално изображение от токопроводим материал (сребро, титан, платина и злато) с вътрешна кристална структура, нанесено с помощта на лазер върху тънка прозрачна основа (0.6х30х30 мм). Изображението представлява кристална решетка, която притежава свойствата на кристала да поглъща и преобразува електромагнитната енергия.

НЕУТРОНИК е средство за индивидуална защита, което се използва за компютри, телевизори, микровълнови печки, радио и мобилни телефони. То намалява с 30 % и повече електромагнитната и информационна съставляваща на общия поток на излъчване и с повече от 50 % магнитното натоварване върху организма на човека и статичния потенциал на уреда.

2. Как действа?

НЕУТРОНИК е антена. Той се възбужда от полето на излъчвателя и създава свое поле в посока, съответстваща на разположението на нанесените на него линии. Взаимодействието на двете полета позволява да се преобразува сигнала на излъчвателя, като го прави безопасен за човека. При това не се влошава качеството на изображението на монитора, нито пък обхватът или качеството на сигнала на мобилните телефони.
След монтирането НЕУТРОНИК премахва енергоинформационното въздействие и в продължение на 30-35 дни довежда до естествен фон смутеното от излъчвателя магнитно поле на земята. НЕУТРОНИК хармонизира пространството, т.е. превръща потока на енергията (ако го сравним с течна или въздушна среда) от турбулентен и бурен в плавен, подреден, аеродинамичен, като запазва заложените в него свойства.

Въздействието е не върху човека, а върху потока на излъчване. НЕУТРОНИК взаимодейства с излъчвателя, което е безопасно за ползвателя и околната среда.

3. Изследвания

Ефективността на работата на НЕУТРОНИК е потвърдена чрез следните изпитания:
–  клинични изпитания върху доброволци;
–  лабораторни тествания и наблюдения върху опитни животни;
–  метод на газоразрядната визуализация на Коротков;
–  диагностика по Фол (Германия) или биорезонансна диагностика;
–  метод на информационното изчисляване;
– инструментален контрол:
– измерване на статичния потенциал с уред СТ-01;
– измерване на плътността на потока на енергия с уреди: ПЗ-30; ЕМП-200 с АП от типа 8 и АП от типа 9 (Narda STS), анализатор на спектъра Hewlett Packard 8591 EM с логопериодична антена HP 11956A-93146; измерител на нивото на електромагнитните полета EMP-200.

Методът на биорезонансната диагностика например показва, че стойностите за състояние на човека без влиянието на излъчвателя и при неговото влияние, но с поставен на него НЕУТРОНИК, са практически еднакви. Т.е. НЕУТРОНИК премахва вредното въздействието на излъчвателя върху човека.

Едно от най-мащабните изследвания е проведено в Латвия с участието над 200 служители от Латвийската телевизия, от банки, учебни заведения, търговски, държавни и други учреждения. Резултатите потвърждават ефективността на изобретението НЕУТРОНИК и се съхраняват в Центъра за нови технологии в град Рига. Можете да прочете повече за експеримента и НЕУТРОНИК на www.neitronics.lv, сайтът е на латвийски, руски и английски език.

4. Сертификати, патент, признание, награди

• Изобретението е защитено с патент и притежава всички задължителни хигиенни сертификати (санитарно-епидемиологично заключение 77.МУ.02.426.П.000389.03.07. от 14.03.2007 г. – НЕУТРОНИК МГ-04, санитарно-епидемиологично заключение 77.МУ.02.426.П.000389.03.07. от 14.03.2007 г. – НЕУТРОНИК МГ-03, издадени от Главния санитарен лекар на санитарно-епидемиологичната служба на Руската Федерация).

• Въз основа на материала по създаването на НЕУТРОНИК директорът на центъра „ВАЛКОН” В. Н. Тюняев защитава научна дисертация. Той е член на Комитета по енергоинформационна безопасност на Руската Федерация.

• НЕУТРОНИК е единственият продукт от този вид, който получава признанието да бъде включен в регистъра „Средства за индивидуална защита” на Министерство на труда и социалното развитие на Руската Федерация.

• Информация за НЕУТРОНИК е в Световната банка на технологиите (САЩ).

• В Узбекистан НЕУТРОНИК е включен в държавна програма и от бюджета са осигурени средства за неговото закупуване.

НАГРАДИ:

• 2000 г. – Диплом Първа степен и Сребърен медал на Министерството на промишлеността, науките и технологиите на Общоруския научно-промишлен форум „Единна Русия”, септември 2000 в Нижний Новгоров.

• 2002 г. – Диплом Втора степен и Златен медал на ВДНХ на изложението „Технологии на живите системи”, ноември 2002 в Москва.

• 2004 г. – Диплом първа степен и Златен медал на Световното изложение за изобретения, открития и нови технологии „Еврика”, ноември 2004 в Брюксел.

• 2004 г. – Грамота от Кипърското изложение „Архимед”

• 2005 г. – Сребърен медал от изложения в Хърватия и Словения.

• 2005 г. – Диплом и Златен медал от Международното изложение за иновации и наука в Пловдив.

5. Най-простият начин да се убедите в ефективността на НЕУТРОНИК

Най-добре е да се убедите чрез собствените си усещания. Електростатичното поле на телевизорите (освен на последните модели) се усеща. Прокарайте бавно ръката пред екрана на разстояние от около 0.5 м. и я спрете, когато почувствате въздействието на полето върху ръката си. Запомнете това разстояние. Сега допрете НЕУТРОНИК (без да го отлепяте от подложката) към левия долен ъгъл на панела и прокарайте още веднъж ръката пред екрана. Ще усетите полето на два пъти по-малко разстояние от екрана. НЕУТРОНИК прави това мигновено. Остатъчното електростатично поле ще бъде отстранено до 30 дни.

III. Указания за ползване

1. Видове:
– за мобилни телефони и микровълнови печки
– за компютри и телевизори
– за лаптопи, течнокристални и плазмени екрани

Неутроник

Макар новите моделите монитори и телевизори да нямат същото осезаемо силно електростатично поле, енергоинформационното им въздействие е два пъти по-силно от това на старите модели монитори.

2. Не монтирайте НЕУТРОНИК от вътрешната страна на капака на мобилните телефони, а от външната или върху батерията. При монтирането следвайте указанията към самия продукт, като обърнете внимание на посоките горе и долу. Изобразеният триъгълник трябва да сочи надолу спрямо антената на телефона. При компютъра и телевизора НЕУТРОНИК се монтира в левия долен ъгъл на панела или екрана и триъгълникът също трябва да сочи надолу. НЕУТРОНИК се поставя върху равна повърхност без гънки.

Мястото на НЕУТРОНИК съответства на направлението на създаваното от него поле. За монитора и телевизора полето е насочено по диагонала надясно и нагоре (действа до 2 метра) и НЕУТРОНИК се закрепва съответно в левия долен ъгъл на панела или екрана.

За мобилните телефони полето е насочено нагоре и НЕУТРОНИК се закрепва по-ниско от антената: на задната стена или под капака на батерията. (Във втория случай може да се постави без да се отлепя от подложката.)

неутроник

Как да си поръчате?

Свържете се с дистрибутор, по удобен за вас начин:

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search