Любимите питиета на зодиите

- реклама -

Любимите питиета на зодиите

Съществува скала, по която може да се определи само на базата на питието каква зодия е вашият събеседник.

Единственият, за когото не важат никакви правила, е Близнакът. Хората от тази зодия сменят напитките без проблем, също както безпроблемно променят личните си отношения с хората. Днес могат да пият бира, утре – водка, вдругиден – безалкохолно, като в същото време да имат едно и също поведение. Близнаците са най-непредсказуемите, и то не само по отношение на питието.

Водолеите са трайни фенове на водката, но си имат и забежки – обичат я с мартини или в коктейл с други лекоалкохолни напитки. За сметка на това Стрелецът е целенасочен – той избира само една напитка и нищо на света не може да го накара да си поръча нещо друго. Обикновено подобни хора са целенасочени и във всяка една дейност. Техният избор е еднократен, но за сметка на това те устремяват цялата си енергия за постигането му.

Козирогът е траен почитател на бирата, като при това предпочита да я консумира предимно в домашни условия и с компания. Хората от тази зодия не изпадат в риска да станат алкохолици, защото обикновено обичат да общуват със себеподобни, докато пият, като рядко прекаляват с поръчките.

Противно на това Раците и Рибите са много податливи на средата, в която се намират. Ако попаднат в компания, която предпочита да пие “до откат”, представителите на двете зодии проявяват прекалена лабилност и могат да се наливат до сутринта заедно с дружината. Специално Ракът е твърде дружелюбна и податлива натура и с удоволствие се поддава на провокациите на всякакви приятели и познати. Особено обича да е в компания и да бъде център на внимание. Съчетано с алкохола, подобни личности често попадат под влияние от външни лица, категорични са специалистите. Рибата пък лесно се манипулира и с удоволствие изпълнява всякакви молби на полупознати под влияние на питието.

Лъвът държи на уискито и след чашка-две се чувства като герой. Готов е да командва околните и да демонстрира мъжествено поведение, дори и ако положението му далеч не е розово. В повечето ситуации обаче Лъвовете подвиват опашки след три-четири питиета и не изпитват желание да влязат в истински бой.В подобни битки “от воле” е готов да влезе Скорпионът. Той е готов моментално да тръгне в атака след една чаша. При това най-често пие твърд алкохол и твърде бързо става агресивен. За разлика от него Телецът и Овенът са кротки пиячи – най-често консумират бира или вино и не изпадат в яростна агресия, каквото и да се случи. Овните обикновено предпочитат червеното вино в добра компания и пред камина, а Телците – чаша бира в добра компания в пъб или клуб. Първите са фенове на семейния уют, но определено постигнат не в гарсониера. Вторите са фенове на купона, но биха се задоволили и с по-непретенциозни условия. От цялата компания може би само Девата няма да пие, но това я прави още по-интересна.

- реклама -
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА