Жива вода с коралов калций

- реклама -

 

8 причини да пием вода

Как да си направим жива вода?

 

Известният американски лекар  Д-р Батманджелидж  е автор на книгата „Вие не сте болен, вие сте жаден”.  Според него, лекарите погрешно приемат сигналите на обезводненото тяло като симптоми на различни заболявания и предписват лекарства, вместо пиене на вода.

Ето и някои от причините, за да пием вода:

1. Няма живот без вода.

2. Водата е главният енергиен източник на тялото.

3. Водата е основният  разтворител за всички храни, витамини и минерали. Тя участва в раздробяването на храната на по- малки частици, в нейния метаболизъм и асимилиране.

4. Водата отмива токсичните отпадъци от различните участъци на тялото и ги отнася до черния дроб и бъбреците за обезвреждане.

5. Най-лесно се отслабва с вода. Пийте вода в определено време и ще свалите телесното тегло без особени диети.

6. Водата разрежда кръвта и предотвратява съсирването й.

7. Водата намалява предменструалните болки и горещите вълни.

8. Водата намалява гаденето сутрин при бременните жени.

 

Как да си направим жива вода?

 

П. Брег: “Никога не пийте вода с неорганични минерали!”

За да пием чиста вода, това означава че тя трябва да бъде пречистена и от неорганичните минерали. Това се постига чрез дестилация. Чистата вода е дестилираната вода. Тази вода е само от два елемента: кислород и водород. В дестилираната вода няма никакви минерали, органични или неорганични вещества. Тя може да се употребява като питейна вода или за готвене.

Но за да превърнем вече чистата вода в жива, трябва да я обогатим с коралов калций.

Според руски учени, най-добрата комбинация е “Живата вода = дестилирана вода + коралов калций и микрохидрин“.

Поради това, руският гигант Корал клуб, разработва и предлага на пазара КОРАЛ МАЙН (това е калций от корали) и МИКРОХИДРИН.

В горепосочените линкове може да прочетете повече за тези биодобавки, както и да се свържете с дистрибутор на Корал клуб, чрез който да поръчате кораловия калций и антиоксиданта микрохидрин.

Всяка капсула Микрохидрин интензивно насища кръвта с кислород. Тя съдържа хиляди микрочастици, които представляват смес от силициеви, калиеви и магнезиеви съединения, свързани с водороден атом, в електронната обвивка на който има слабо свързан допълнителен електрон. Този електрон лесно се отдава и неутрализира свободните радикали. Това е единственият антиоксидант, който в процеса на отдаване на електрона не се превръща в свободен радикал, а се разпада на лесно усвоими за организма минерални вещества – силиций, калий, магнезий (в йонна форма), водород и вода.

Ежедневното приемане на жива вода по горепосочената формула: Живата вода = дестилирана вода + коралов калций и микрохидрин способства за:
• Достигане оптимално рН на кръвта;
• Снижаване риска от заболяване на сърдечно-съдовата и храносмилателната система;
• Насищане кръвта с кислород;
• Нормализиране нивото на захарта в кръвта и налягането;
• Пречистване бъбреците и храносмилателната система;
• Предотвратяване на артрити, повишаване еластичността на мускулите и ставите, възстановяване нормалната структура на костната и хрущялната тъкан на организма.

Разбира се, ако не желаете да пиете дестилирана вода, то може да съживите с Коралов калций и филтрирана или изворна вода.

РЕЦЕПТАТА

За 1,5 л вода се ползва 1 пликче коралов калций минерална композиция за подобряване качествата на водата и 1 капсула микрохидрин11111

А за личен опит може да попитате Ани Докова

 

 

Вижте и статията за дехидратацията и колко вода трябва да пием https://100procenta.info/kakvo-e-dehidratatsiya/

 

 

- реклама -
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА