Заключване на асансьора с предплатени импулси

ДОМЗаключване на асансьора с предплатени импулси

С бързи крачки фирмите предлагащи абонамент за професионален домоуправител си проправят път в сектора на услугите. Дали живеете в луксозен, нов комплекс или в стар панелен блок, неуредиците са сходни и често еднакви.

Професионалният домоуправител се грижи за сигурността на вашите жилища, предлага довършителни ремонтни дейности, денонощно видео – наблюдение, организиране на съкооператорите в общи събрания, водене на изрядна документация, комуникация с подизпълнителите на услуги, като ток, парно и т.н.

Една от новостите, които професионалните домоуправители предлагат е заключване на асансьора с предплатени импулси. Нова и изключително мобилна услуга, която много домакинства избраха за своите домове.

Предложението осигурява висока рентабилност и енергоспестовност. Човек заплаща използваните от него асансьорни услуги и нищо повече. Комбинация от допълнителен четец, поставен на първия етаж, гарантира невъзможността хора, които не са заплатили услугата или такива, които са гости на кооперацията да не могат да извикат и използват асансьора, повиквайки го до етаж едно. Това спестява енергия, а от там и средства. Тези контролиращи устройства са обединили контролера и четеца в едно, така реално работят само с един четец. Електронното заключване прекъсва работата на бутоните в кабината.

Стигаме и до същността, която добрият професионален домоуправител предлага на своите клиенти: ползването на асансьора, след монтирането на описаното устройство става, с предварително заплащане на предполагаемите импулси за месеца, от всеки обитател в кооперацията. Така злоупотребите се свеждат до минимум и калкулацията по събиране на таксите за асансьор от професионалният домоуправител е чиста и ясна. Всеки сам си прави сметка дали и колко иска да се възползва от работата на асансьора. Без недоразумения и поводи за дрязги между съседите.

Професионалният домоуправител предлага услугата, със съпътстваща информация и разяснение принципа на работа. Всяко използване на асансьора намалява кредитния лимит. Ако човек изпадне в ситуация, в която е изчерпал предплатения кредитен лимит, той има възможност или да не използва асансьора до следващия абонамент или да до закупи импулси, с които да зареди своя потребителски ключ. Технологията позволява предварително задаване на освободен от лимит ключ.

В пакета, който кооперацията закупува е включен сервиз, отчет пред общото събрание, зареждане и нулиране на ключове, въвеждане и обработка на данните. Професионалният домоуправител предлага тази услуга и Ви лишава от всички грижи по експлоатацията.

При монтажа на системата се поставя дисплей в асансьорната кабина, който показва оставащите импулси в ключа. Всеки може да направи собствена калкулация или да се обърне към професионалния домоуправител с молба да доплати за още импулси.

Повече информация и изчерпателно обяснение за механиката на действие на услугата заключване на асансьор с предплатени импулси, може да получите от Вашият персонален домоуправител или интернет мрежата.

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

Индивидуален подход: Какъв е вашият цикъл на сън

Съобразете нуждите си за рестарт на организма, при създадени идеални условия за пълноценна почивка...

Полезни съвети за почистването

Как да чистим вкъщи бързо и лесно? Преди всичко си определете срок, в който да...

Вредната химия и безвредни почистващи препарати

Вижте какво си причиняваме в името на чистотата и има ли безвредни почистващи препарати   ВРЕДНАТА ХИМИЯ...