Сексуална издържливост с пъдпъдъчи яйца

ЗДРАВИСексуална издържливост с пъдпъдъчи яйца

 

полова мощ

Неподозираната лечебна сила на пъдпъдъчите яйца

Вероятно много хора не осъзнават колко голяма лечебна сила се крие в пъдпъдъчите яйца. Клинични изследвания посочват, че хранителните вещества, съдържащи се в тях, са богати на аминокиселини, витамини, сред които витамините А, В1 и В2, минерали и микроелементи. Дневната им консумация не трябва да надвишава
5 бр., като е важно да се консумират сурови, за да се запазят максимално полезните им свойства. В Тибет тези яйца се използват за лечение на неврологични заболявания, за подсилване на имунитета и редица други.

При оплаквания, свързани с асма, алергии, анемия, сърдечни проблеми, яйцата от пъдпъдък също намират добро приложение заради съотношението между натрий и калий в тях. Наред с това те регулират стомашната секреция, обмяната на вода, подпомагат изгарянето на захар, намаляват високото кръвно налягане. Ефективно средство са при умора и главоболие, при лабилна нервна система, диабет, язви, белодробна туберкулоза.

Яйцата от пъдпъдък засилват потентността. В коктейла „Младост”, например, който е измислен в България, има 120 мл. Coca Cola, 20 мл. коняк, резен лимон, лъжичка захар и 2 пресни пъдпъдъчи яйца – всичко това се долива с газирана вода. Питието има впечатляващ ефект при мъжете – само след максимум два коктейла тяхната сексуална мощ достига неподозирани размери, в резултат на което и дамите остават доволни.

Макар и все още да се приемат като деликатес у нас, яйцата от пъдпъдък са достъпни на пазара и лесно могат да бъдат открити в повечето от големите хранителни търговки вериги.

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

Как да се подготвите за пролетно-лятното време?

Пролетта вече с пълна сила показва красотата си всеки ден и прогнозата за времето...

От плодовете, до секса – полезни съвети за справяне с пролетната умора

Как да хакнем собственото си тяло и да се преборим с широко разпространеното състояние...

Списък с последствията от недоимък на витамин D

• Диабет, тъй като витамин D играе ключова роля за контрола на кръвната захар; •...

Храната при настинка и грип. Каква храна за вкъщи купувате?

Настинки и грип – как да си помогнем с храна, хранителни добавки и билки??? (основна...