Съвети при избора на дамски обувки

КРАСИВИСъвети при избора на дамски обувки

Обувките с висока платформа са тайната тръпка на по-голямата част от модерните жени. Всяка една е горд собственик на най-малко половин шкаф, пълен с дамски обувки. Два, три чифта от тях се носят постоянно,а всички останали просто не са подходящи за ежедневно носене. И в това няма нищо учудващо. Изборът на обувки винаги е емоционален. След като са си харесали модела нищо друго няма значение – цена, каество или практичност. Просто трябва да се приетжава.
Хубаво е да сме добре информирани преди да излезем на пазар за обувки на висок ток.
Ако целта ни е да спрем да си купуваме атрактивни, но безполезни дамски обувки трябва да си зададем поне тези въпроси преди да се втурнем на шопинг:

Как се справяме с ходенето на висок и стръмен ток?

Младите момичета на около 20-25 годишна възраст нямат проблем с ходенето да висока платформа цял ден, но за дамите над 45 годишна възраст това е ужасно изтезание за краката. Също така повечето жени не са свикнали да ходят с обувки, с висока платформа, в ежедневието си, и изглеждат като робот. Почти всички модели обувки с високи токчета си има версия с по нисък ток. Замислете се дали не са по-подходящи за Вас.

Велур или кожа ?

Обувките с високи токчета се изработват от 3 материала: изкуствена кожа, велур и естествена кожа. Най-практичната материя е велура. Качеството му е по-високо от изкуствената кожа, а цената доста по-ниска от тази на естествената. Недостатъка e че не спира водата. Препоръчвам Ви да не купувате велурени ботуши, колкото и да са атрактивни, защото не са практични.
Най-важното нещо преди на си купим избрания чифт дамски обувки е да походим с тях.Ходилата Ви може да бъдат по-широки или по-тесни от стандартното. Същото важи и за подметките на повечето обувки с високи токчета.
Дори и да взимате точния размер е много добре да ги сложите, за да сте убедени че ходилата Ви няма да са в мазоли след цял ден ходене.
Дамите са своеобразен вид жищни създания, а тяхната жертва са обувките с висока платформа. Главните търговски улици, отрупани с бутици са дивата природа и всяка жена иска да се докопа до най-атрактивния чифт обувки. И това е напълно разбираемо. Един дизайнерски чифт сандали, обувки или ботуши Ви кара не само да се чувствате много страхотно, но и да изглеждате така. Какво чакате, тръгавйте по главните улици в лов на поредния чифт дамски обувки с висок ток ,
ато същевременно имате впредвид моите съвети. Така освен красиви обувките Ви ще бъдат и практични.

- реклама -spot_img

4 погрешни схващания на тема избелване на зъби

Процедурата има своята специфика и гарантира резултати, а нашата информираност е от съществено значение,...

Как да изглеждате по-високи

Жените мечтаят да са високи и стройни за да могат да носят всяко облекло...

Модните обувки при дамите

Модните обувки при дамите през последните два сезона се отличават със заострен нос и...

Кои са най-предпочитаните марки дрехи за 2020 в POLITIKOS.BG?

2020-та беше годината на COVID-19 и пандемията, която предизвика той в световен мащаб. Това...