Как да изглеждате по-високи

КРАСИВИКак да изглеждате по-високи

Жените мечтаят да са високи и стройни за да могат да носят всяко облекло и аксесоар, който си пожелаят и същевременно с това да изглеждат привлекателно и изкусително. Няма как всяка дама да бъде като модел от кориците на модните списания, но с няколко хитри трика може да постигнете задоволителен ефект, който да ви донесе не само визуална, но и вътрешна наслада. В този материал ще Ви представим модни трикове, които ще направят вашите крака да изглеждат визуално по-дълги.

Модни трикове за по-дълги крака

Избор на подходящи обувки – изборът на обувки е един от най-важните за това вашите крака да изглеждат по-дълги. С този трик Вие ще изглеждате по-дълги и ще изпъквате. Острите обувки са най-добрият вариант за да направите краката си по-дълги. Елементът на изненадата тук е, че острите обувки удължават визуално вашето стъпало и като цяло крака. Много от модните специалисти ги препоръчват на повечето звезди, за да добър и ефективен стайлинг. Трябва задължително да избягвате обувки с каишка. Просто самите каишки правят краката ви да изглеждат визуално къси и това е голям минус при оформянето на визията Ви;

Избор на рокли – късите дрехи винаги правят, така че краката да изглеждат по-дълги, затова Ви препоръчваме да носите по-често къси рокли с различен дизайн. Освен къси рокли, Вие може да носите и къси панталони, къси поли, всички те ще удължат визуално вашите крака и ще получите желания ефект;

Комбинация от цветове – когато комбинирате вашите дрехи е добре да използвате и еднакви цветове, защото по този начин границата между дрехи и обувки ще е различна. Рокли, къси панталони, поли, обувки, аксесоари всичко е добре да си подхожда цветово за да може да изглеждате като топ модел.

Блясък и тен – през лятото е добре да използвате кремове, мазила или да хванете приятен тен, защото така се засилва остротата във вашите крака и ще изглеждате със сигурност по-високи. В комбинация с къси рокли ще придобиете невероятен ефект и няма да повярвате в добрия резултат, който сте постигнали.

- реклама -spot_img

4 погрешни схващания на тема избелване на зъби

Процедурата има своята специфика и гарантира резултати, а нашата информираност е от съществено значение,...

Съвети при избора на дамски обувки

Обувките с висока платформа са тайната тръпка на по-голямата част от модерните жени. Всяка...

Модните обувки при дамите

Модните обувки при дамите през последните два сезона се отличават със заострен нос и...

Кои са най-предпочитаните марки дрехи за 2020 в POLITIKOS.BG?

2020-та беше годината на COVID-19 и пандемията, която предизвика той в световен мащаб. Това...