Как да изглеждате по-високи

Жените мечтаят да са високи и стройни за да могат да носят всяко облекло и аксесоар, който си пожелаят и същевременно с това да изглеждат привлекателно и изкусително. Няма как всяка дама да бъде като модел от кориците на модните списания, но с няколко хитри трика може да постигнете задоволителен ефект, който да ви донесе не само визуална, но и вътрешна наслада. В този материал ще Ви представим модни трикове, които ще направят вашите крака да изглеждат визуално по-дълги.

Модни трикове за по-дълги крака
Избор на подходящи обувки – изборът на обувки е един от най-важните за това вашите крака да изглеждат по-дълги. С този трик Вие ще изглеждате по-дълги и ще изпъквате. Острите обувки са най-добрият вариант за да направите краката си по-дълги. Елементът на изненадата тук е, че острите обувки удължават визуално вашето стъпало и като цяло крака. Много от модните специалисти ги препоръчват на повечето звезди, за да добър и ефективен стайлинг. Трябва задължително да избягвате обувки с каишка. Просто самите каишки правят краката ви да изглеждат визуално къси и това е голям минус при оформянето на визията Ви;

Избор на рокли – късите дрехи винаги правят, така че краката да изглеждат по-дълги, затова Ви препоръчваме да носите по-често къси рокли с различен дизайн. Освен къси рокли, Вие може да носите и къси панталони, къси поли, всички те ще удължат визуално вашите крака и ще получите желания ефект;

Комбинация от цветове – когато комбинирате вашите дрехи е добре да използвате и еднакви цветове, защото по този начин границата между дрехи и обувки ще е различна. Рокли, къси панталони, поли, обувки, аксесоари всичко е добре да си подхожда цветово за да може да изглеждате като топ модел.

Блясък и тен – през лятото е добре да използвате кремове, мазила или да хванете приятен тен, защото така се засилва остротата във вашите крака и ще изглеждате със сигурност по-високи. В комбинация с къси рокли ще придобиете невероятен ефект и няма да повярвате в добрия резултат, който сте постигнали.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search