Модните обувки при дамите

КРАСИВИМодните обувки при дамите

Модните обувки при дамите през последните два сезона се отличават със заострен нос и висок, често удебелен ток. Платформите, които от части избягват своите позиции, също имат място в предлаганите за зимата колекции.

Модата от 70-те години на минали век присъства в обувките със затворена горна част и високи езици. Те изглеждат особено ефектно с различни декорации и метални катарами.

Актуални са затворените обувки с преплетени каишки и метални катарами. Много от предлаганите модели са украсени с камъни, метални елементи, декори от цветя. Ефектно изглеждат преплитащите се каишки от различен тип кожа.

През тази зима ботушите и ботите впечатляват със своето разнообразие. Модни са строгите класически ботуши от гладка кожа с леко заострен нос и устойчив ток. Тяхната цветова гама се отличава с много нюанси, задоволяващи всеки вкус. Едновременно с това актуални остават и невисоките ботуши.

Модни са и полу ботушите с шнурове, в мъжки стил, от които се отличават и високия ток.

Ботите или полуботите с удължени носове могат да се носят с класически костюми или дрехи в спортен стил. Основният материал за тези модели е имитация на змия, крокодил или с ефектна стара кожа. Особено актуални са релефните изображения, разнообразни връвки, колани, каишки, шнурове, катарами.

В модната колекция на обувките са включени и изделия от кожа или модели, декорирани с нея. Такива артикули могат да бъдат на високи или ниски токчета.

Относно цветовата гама, актуални са ярките цветове. Даже строгият костюм, може да се съчетае с обувки с ултрамодерен оттенък в синьо, вишнево, златно. Хит за сезона са електриково синьо и бордо.

Почитателките на модата забелязват и новости при апликациите на обувките. При вечерните обувки постепенно се налагат като елемент големите камъни. Актуални са и ботуши и боти от черна кожа с метални закопчалки.

Ако жените искат да подчертаят своите стройни крака , могат да изберат модели с така наричаната „по-тежка” форма. Дамите, които не са готови за смели експерименти, могат да се доверят на класическите изящни модели.

Обувната мода тази зима се отличава с разнообразие от оригинални идеи, въплътени в цвета, формата и детайлите и може да удовлетвори и най – взискателните търсения.

- реклама -spot_img

4 погрешни схващания на тема избелване на зъби

Процедурата има своята специфика и гарантира резултати, а нашата информираност е от съществено значение,...

Как да изглеждате по-високи

Жените мечтаят да са високи и стройни за да могат да носят всяко облекло...

Съвети при избора на дамски обувки

Обувките с висока платформа са тайната тръпка на по-голямата част от модерните жени. Всяка...

Кои са най-предпочитаните марки дрехи за 2020 в POLITIKOS.BG?

2020-та беше годината на COVID-19 и пандемията, която предизвика той в световен мащаб. Това...