Модните обувки при дамите

Модните обувки при дамите през последните два сезона се отличават със заострен нос и висок, често удебелен ток. Платформите, които от части избягват своите позиции, също имат място в предлаганите за зимата колекции.

Модата от 70-те години на минали век присъства в обувките със затворена горна част и високи езици. Те изглеждат особено ефектно с различни декорации и метални катарами.

Актуални са затворените обувки с преплетени каишки и метални катарами. Много от предлаганите модели са украсени с камъни, метални елементи, декори от цветя. Ефектно изглеждат преплитащите се каишки от различен тип кожа.

През тази зима ботушите и ботите впечатляват със своето разнообразие. Модни са строгите класически ботуши от гладка кожа с леко заострен нос и устойчив ток. Тяхната цветова гама се отличава с много нюанси, задоволяващи всеки вкус. Едновременно с това актуални остават и невисоките ботуши.

Модни са и полу ботушите с шнурове, в мъжки стил, от които се отличават и високия ток.

Ботите или полуботите с удължени носове могат да се носят с класически костюми или дрехи в спортен стил. Основният материал за тези модели е имитация на змия, крокодил или с ефектна стара кожа. Особено актуални са релефните изображения, разнообразни връвки, колани, каишки, шнурове, катарами.

В модната колекция на обувките са включени и изделия от кожа или модели, декорирани с нея. Такива артикули могат да бъдат на високи или ниски токчета.

Относно цветовата гама, актуални са ярките цветове. Даже строгият костюм, може да се съчетае с обувки с ултрамодерен оттенък в синьо, вишнево, златно. Хит за сезона са електриково синьо и бордо.

Почитателките на модата забелязват и новости при апликациите на обувките. При вечерните обувки постепенно се налагат като елемент големите камъни. Актуални са и ботуши и боти от черна кожа с метални закопчалки.

Ако жените искат да подчертаят своите стройни крака , могат да изберат модели с така наричаната „по-тежка” форма. Дамите, които не са готови за смели експерименти, могат да се доверят на класическите изящни модели.

Обувната мода тази зима се отличава с разнообразие от оригинални идеи, въплътени в цвета, формата и детайлите и може да удовлетвори и най – взискателните търсения.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search