10 причини мама да има сайт за бебето

ДАМСКИ СВЯТ10 причини мама да има сайт за бебето

Бейби блогърка или майка – предприемач, с амбицията да събира, споделя и развива своя опит, пък след време и да го капитализира, като започне да изкарва и пари от него? Не, не е невъзможно. И в България се случва, а по света е масова практика. Особено, ако мама е творческа натура и е сръчна, като да кажем изработва разни полезни и/или красиви сувенири, бижута, вещи… или пък много  й се отдава да пише.

10 причини мама да има сайт за бебето

  1. Сайтът на вашето бебе/дете е онлайн дневник, в който може да се събира ценна информация за бебето, която да бъде полезна след време на него или за други майки.
  2. Сайтът на вашето бебе/дете е онлайн лексикон, който е перфектен за роднини, приятели, познати, които се интересуват от вас, но не винаги може (или искате) да им обърнете внимание и да им разказвате за бебето.
  3. Сайтът на вашето бебе/дете е онлайн издание, с което може да бъде ангажиран таткото, като плаща за поддръжката му, прави снимки и всичко, с което е способен да помогне. А ако не му се занимава, тогава да дава пари за поддръжката. Нека инвестира в бъдещия бизнес на мама.
  4. Сайтът на вашето бебе/дете е ваше собствено интернет пространство, което след време, ако поддържате и запълвате с интересна и полезна информация, може да ви носи пари, например като публикувате реклами.
  5. Сайтът на вашето бебе/дете е може да се превърне в място на много майки, които да споделят опит, да разменят/продават дрехи, играчки или просто лично място за забавление и разтоварване, когато ви е нужно, без някой админ на фейсбук група да ви диктува правилата. Правилата ще диктувате Вие.
  6. Сайтът на вашето бебе/дете е място, което контролирате сами на 100% и всичко зависи само и единствено от вас. Информацията се запазва завинаги при това в подреден от вас вид и начин.
  7. Сайтът на вашето бебе/дете може да се превърне след време в печеливш бизнес, ако сега, докато отглеждате бебето, вие инвестирате в това, като описвате опита си, радостите и неволите. Как? Като към него добавите онлайн магазин за бебешки и детски стоки и услуги след време. А защо не и да предлагате нещо, което сами изработвате, ако имате творчески умения – плетене, рисуване, бижута, аксесоари…
  8. Сайтът на вашето бебе/дете е начин на себеизразяване и поддържане на форма като ще бъдете една и от първите майки, които се заема да бъде блогър в България на тема бременност, раждане, кърмене, отглеждане на бебе. А защо не и да ви потърсят от бебешките марки, за да рекламират в него срещу заплащане.
  9. Сайтът на вашето бебе/дете е вашият личен живот, който ще изграждате системно докато отглеждате наследника си. Сайтът ще расте с заедно с бебето.
  10. Сайтът на вашето бебе/дете е вашето интелектуално занимание, сега като хоби и забавление, а утре като бизнес.

Такъв сайт може да си направите и на безплатните блогър платформи, но не е препоръчително. Защото най-добре е да разполагате със собствен домейн и хостинг. Така имате контрол над всичко и сигурност за информацията, която публикувате в сайта си. А ако искате да го развиете и като ваш бизнес след време, то  закупуването на  хостинг е е задължително. Ако имате интерес и въпроси, пишете ни чрез формата за контакт на сайта. Ще ви изработим и поддържаме уеб сайт ваш личен бейби сайт.

Питайте за всичко, което ви интересува.

[contact-form-7 id=“3033″ title=“КОНТАКТ И ПОРЪЧКИ“]

- реклама -spot_img

Как да се подготвите за пролетно-лятното време?

Пролетта вече с пълна сила показва красотата си всеки ден и прогнозата за времето...

ADIDAS С НОВА КОЛЕКЦИЯ СПОРТНИ СУТИЕНИ

ADIDAS С НОВА КОЛЕКЦИЯ СПОРТНИ СУТИЕНИ, С КОЯТО ПОДОБРЯВА ЖЕНСКОТО ИЗЖИВЯВАНЕ В СПОРТА • Проучванията...

Корсети за жени с малък бюст

  Корсетите са за жени с малък бюст идеално бельо – експертите са категорични. За...

Енциклопедии за деца – един неповторим източник на знания

Като всички други книги, те са извор, от който малкото дете трябва да черпи...