Сънищата. Как да използваме съня?

МИСТИЧНИСънищата. Как да използваме съня?

Ето една молитва, която може да даде невероятни резултати. Стига всяка вечер да си я казваме в продължение на поне 5 дни.

Скъпи Боже,
Моля Те, ела в сънищата ми тази нощ и ми дай напътствие и нови идеи относно (попълнете празното място с молбата, която имате).
Моля Те, да ми помогнеш да си спомня ясно тези идеи на сутринта!
Благодаря Ти и Амин.

Дори ако обикновено не си спомняте своите сънища, това мощно утвърждение ще промени съзнанието ви, така че да получите ярки и незабравими сънища точно един час преди събуждане. Тези „ясни” сънища са нещо подобно на това да участвате във филм, в който едновременно играете роля и наблюдавате себе си. Много трудно е да забравите тези сънища; дори хора, които упорито твърдят, че не сънуват, си спомнят сюжета и посланието на някой ясен сън.

Много велики изобретения, книги и прозрения са резултат от сънища. Вероятно сте чували истории за автори, бизнесмени и изобретатели, които са се събудили с готова концепция. Всеки има достъп до това море от информация, защото умът на всички нас е завинаги свързан с безкрайната мъдрост на Бог.

Вие също можете да работите на сън, стига преди да си легнете, да си поставите това намерение. Ще увеличите нощната си активност още повече, ако избягвате употребата на стимуланти или антидепресанти. В това число влиза алкохолът, кофеинът, никотинът, шоколадът, захарта, успокоителни билкови отвари и всякакви медикаменти с рецепта или без рецепта, които влияят на настроенията на енергийно ниво. Избягвайте също и интензивни упражнения три часа преди лягане, тъй като те повишават телесната ви температура и нарушават етапите на съня.

Докато се унасяте в сън, кажете утвърждаващата молитва. Използвайте това утвърждение всяка вечер в продължение на поне пет нощи. Добра идея е да държите до леглото си тетрадка или диктофон, за да записвате сънищата си, когато се събудите. В рамките на пет дни ще се наслаждавате на великолепните идеи, които ви идват насън.”

Дорийн Върчу

Източник: dreamland-bg.com

- реклама -spot_img

Как да се радваме на живота

Всички искаме да сме щастливи през живота си, но всекидневните грижи, непрестанното бързане, а...

Край на бъркотията: подредете, разместете, изхвърлете

Претрупаните помещения влияят на емоционалното и здравословното състояние на обитателите им. Лаура Серано, специалист по...

Лесни съвети как да подобрите живота си (обновена)

Лесни съвети за по-добър живот – Купа с плодове във вашата кухня или дневна ще...

50 СПОСОБА ДА ЗАДЕЙСТВАТЕ ПОЗИТИВНАТА ПСИХОЛОГИЯ И ЗАКОНА ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО

http://suxxessology.com/ Д-р Ларина Кейз /Larina  Kase Често в ума ни идва страхотна идея, но ние някак...