Ръчно изработени пликове

- реклама -

картичкаРъчно изработени пликове за… пари, например

 

Много често се случва да решим вместо закупен от магазина подарък, да подарим просто… известна сума пари. И в това няма нищо лошо, ако човекът, на когото ги подаряваме, ни е близък. Колко близък? Сами решавате. Нормално е да подарите на порасналото си дете пари, с които то само да си избере желан подарък, или да предприеме мечтано пътуване… Нормално е да подарите пари и на вашият син, дъщеря, племенници, внуци и т.н., когато те завършват някаква степен на образование, дипломират се, или пък се женят.

Как да подарим определената сума по начин, по който тя да изглежда наистина симпатичен и изискан дар?

В подходяща опаковка, която сами можем да си направим. Необходим ни е цветен лист хартия или картон с размер А4. Листът се сгъва два пъти – веднъж, за да образуваме джобчето и втори път – за да осигурим капачето му. За да прегънете успешно картон, нужно е предварително да го биговате – тоест, да изтеглите с помощта на линийка и ножче черта, по която ще бъде сгънат листа. Внимавайте при очертаването, биговането е вид леко нарушаване или “смачкване” на повърхността на хартията, но не е срязване!

 След като го сгънем, го перфорираме през около 2 см. “Зашиваме” плика с цветна панделка, нанизана в дупчиците от перфорирането, като оставяме краищата по-дълги, за да може да ги завържем. Хубаво е вътре да поставим освен банкнотите, малко картонче с пожелание и надпис от кого е подаръка.

Върху капачето на плика можете да залепите панделки, приготвени от цветарска лента /със същата лента може да обшиете плика!/. Не залепвайте напълно панделката, оставене краищата свободни или ги накъдрете с ножицата така, както правят в магазина за цветя.

Дайте простор на въображението си и бъдете сигурни, че ще направите отлично впечатление с този подарък!

И помнете – в този плик можете да поднесете като подарък билет за концерт или пътуване, клубна карта, карта за фитнес, йога, застраховка. Ваучер и каквото друго ви дойде на ум! 

В случай че не ви се занимава или нямате време за това, свържете се с нас, чрез формата за контакт и ние ще ви направим с цветове по ваш избор или ще изберете от наличните.

- реклама -
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА