Ръчно изработени мартеници

ХОБИРъчно изработени мартеници

attic-martenica1

 

Ръчно изработени мартеници

и за домашни любимци

 

Баба Марта е сред най-обичаните и чакани от българите празници. Още от февруари, а дори и от края на януари, докато вървим по улици и булеварди, погледът ни може да се спре върху масичка, сергия, отрупана с мартеници. Тази гледка става все по-често и обичайно явление с всеки един ден, доближаващ ни до 1-и март. Нормално, очаквано, създаващо добро настроение. А ако това са истински, ръчно изработени български мартеници, сме вече големи щастливци. Защото, за никого не е тайна, че все по-често и все по-агресивно се представят за оригинални ръчно изработени български мартеници такива, които реално са изработени в Китай от хора, по обясними причини, твърде далечни на българските дух и култура.

Когато избираме за близки и приятели мартеници, с които да ги закичим или да вържем на китките им на празника на Баба Марта, е хубаво те да бъдат ръчно изработени български мартеници. Само по този начин можем да бъдем абсолютно сигурни, че мартениците ще изпълнят своето предназначение – да донесат здраве и благоденствие на този, но когото ги подаряваме, както и да прогонят надалеч лошото от него, да му предадат позитивна енергия.  

Как да изберем? Има ли начин, който да ни дава пълна гаранция, че в действителност сме попаднали на ръчно изработени български мартеници? Отговорът, за наше общо щастие, е положителен и се нарича Ръчно изработени български мартеници от Attic Art. Изработени с много любов и позитивни мисли, всички мартеници на Attic Art са уникални произведения и когато ги избирате за подарък, можете да бъдете напълно спокойни, че никой друг няма да получи същите. Това е предимството на ръчно изработените мартеници – никога не се повтарят.  

Сред ръчно изработените мартеници на Attic Art може да откриете прекрасни мартеници за всякакви поводи, включително мартеници за домашни любимци, мартеници за бебета, има дори мартеници-обеци. Разнообразието, събрало ентусиазма и въображението на авторите от Attic Art, е толкова голямо и впечатляващо, че е трудно да бъде описано накратко. Тук ви представяме снимки само на скромна част от ръчно изработените мартеници на Attic Art, така че да придобиете представа за уникалния им стил.

Ако искате да изберете ръчно изработени български мартеници на Attic Art за своите близки и приятели, пишете ни чрез формата за контакт или ни оставете координати. Ние ще ви свържем с авторите. Ще останете очаровани!

Още за мартеници и Баба Марта

 

 

- реклама -spot_img

Оферти за хотели във Варна

Хотелското настаняване никога не е било по-лесно след като можете да избирате измежду изключително...

Почивка на море 2017 Южно Черноморие

Южното Черноморие ще ви впечатли и накара да искате да се завръщате отново и...

Празничен уют с 100% вълнени торбички

Лимитирана серия за празнична украса на дома, офиса, заведението или супер подарък за приятели...

Донесохте ли си миди от морето?

Събрахте си и си донесохте миди от морето? И сега се чудите какво да...