Ръчно изработени картички

- реклама -spot_img

картичкаРъчно изработени картички с

изсушени цветя

 

Ръчно изработената картичка няма цена. Ако сами направите картичката, с която ще поздравите приятел или любим човек, вие му показвате, че той е специален за вас, че сте отделили време за него и сте вложили творческите си сили да му направите уникален подарък. Освен това, такава картичка може да съпровожда опакования друг подарък, като служи за пожелание и визитка.

Почти целогодишно у нас могат да се намерят цъфнали дребни цветенца и тревички. Когато нещо ви хареса –  откъснете си и го сложете между страниците на някой стар учебник, ненужна книга или вестници. Най-добре изсъхват растенията в негланцирана хартия. След месец вашата цъфнала ягода или маргаритка ще е готова за картичка. Нужни са ви разноцветни картончета, от които ще изрежете различни по размер и форма елементи за картичката. За да бъде по-различна вашата картичка, направете я от две различни по цвят картончета, пробити с перфоратор и завързани с панделка. Панделката може да ви послужи да привържете картичката към подарък, букет цветя и т.н. Залепването на цветето върху картона трябва да направите с лепило Ц-200, защото то е гъвкаво и след изсъхване. Цветенцата намазвайте внимателно от обратната страна с клечка за зъби или фина четчица. Не нанасяйте много лепило – и малката точица от него върши чудесна работа. На второто картонче, което сте прикрепили с панделка, напишете вашето пожелание. Успех!

В случай че нямате време да си изработите уникална картичка, то свържете с нас, чрез формата за контакт. За всеки повод ще ви изработим бутикова, уникална картичка или покани за рожден ден.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА