Протектор за възглавница, против акари

ДОМПротектор за възглавница, против акари

Протектор за възглавница, против акариСпокойният сън е задължителен за доброто ни здраве и самочувствие. В случай че имате някякви съмнения за недостатъчно наспиване или сте сигурни в това, но сте опитали какво ли не без резултат, то обърнене внимание на възглавницата.

Въртенето, неспокойното дишане, покашляне без причина може да са сигнал за алергии, акарии и други неудобства, които може да пермахнете с протектор за възглавница. Лесно и бързо! Ефикасно и здравословно!

Ако ползвате протектор за възглавница, то несъмнено това е една добра превенция за гореспоменатите (и не само) неразположения.

Предлагаме на вашето внимание хипоалергичен протектор за възглавница с обработка gis против появяването на акари. – Хавлиен, непромокаем плат с полиуретанов слой. Дишаща материя. 74% памук, 26% полиестер.

Вижте го:

Протектор за възглавница, против акари

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

Индивидуален подход: Какъв е вашият цикъл на сън

Съобразете нуждите си за рестарт на организма, при създадени идеални условия за пълноценна почивка...

Полезни съвети за почистването

Как да чистим вкъщи бързо и лесно? Преди всичко си определете срок, в който да...

Вредната химия и безвредни почистващи препарати

Вижте какво си причиняваме в името на чистотата и има ли безвредни почистващи препарати   ВРЕДНАТА ХИМИЯ...