Пет причини да повикаме фирма за пръскане против хлебарки

Хлебарките смущават нашето спокойствие, тъй като са нелицеприятни, мръсни и понякога опасни за здравето ни. Това налага голяма част български домакинства да използват всевъзможни препарати и рецепти за борба с насекоми, но в много случаи не постигат желаните добри резултати.

Повечето инсектициди, които можем да намерим в аптеките, убиват хлебарките, но не и техните яйца. Поради тази причина след определено време, заразата се връща и то с още по-голяма сила. Имайте предвид, че инсектите обичат дома ви, защото той е топъл и уютен за тях. Има много причини да извикате фирма за пръскане против хлебарки и ние ще изложим пет от тях:

1. В случай, че сте употребявали многобройни препарати и все още имате хлебарки, повикайте на помощ професионалистите. Последните, ще направят щателен оглед на жилището ви, за да открият и изтребят неканените гости.

2. Втората причина да платим за ДДД услуги е, че в повечето случаи хлебарките не се завръщат отново, особено ако спазите сроковете за профилактично пръскане.

3. Бабините рецепти помагат временно, но когато говорим за дезинсекция, ние включваме пълен набор от действия за прочистване на обекта от хлебарки. Понякога, освен пръскане с препарат се поставят, специални примамки и отрови за пълен ефект.

4. Ако заложите на Превента ДДД в град София и повикате бригадата поне два пъти, получавате 6 месечна гаранция за качество. При положение, че видите жива хлебарка през този период, следващото пръскане ви излиза безплатно.

5. Доказано е, че насекомите и гризачите носят стрес за членовете на семействата. Инвестицията в дезинфекция, дезинсекция и дератизация, е може би най-добрия начин да си осигурите по-спокоен живот, без страх и напрежение.
Разбира се, че можем да добавим и още доводи, защо е по-добре да използвате фирма за пръскане против хлебарки, но предполагаме тези са достатъчно, за да се замислите сериозно над този сериозен проблем. Желаем ви час по-скоро, да премахнете неканените гости от помещенията вкъщи.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search