Защо трябва да пием протеинов шейк?

КРАСИВИЗащо трябва да пием протеинов шейк?

ПРОТЕИНОВ ШЕЙК
ЗА КРАСОТА И ЗДРАВЕ

Това е една дълга статия за протеините, здравето, красотата и протеиновите шейкове

Начинът на живот на съвременния човек се отдалечава все повече от идеята за съхраняване на младостта, активния начин на живот и дълголетието.
Неблагоприятните екологични фактори: атмосферата все повече се замърсява от отровни и парникови газове, изхвърляни от вредните производства, върху организма непрекъснато въздействат и електромагнитните излъчвания от множеството битови прибори, мобилните телефони, компютрите и др.
Забърза се темпът на живот – все повече спестяваме времето за сън и пълноценен отдих.
Хората в съвременното общество се намират под въздействието на постоянен стрес – в транспорта, на работното място. Медиите всекидневно ни заливат с негативна информация.

Вредните навици са друг фактор за влошаването на качеството на живот – тютюнопушенето, приема на алкохол (за пример – една цигара «изгаря» 25-30 мг витамин С)
Физическата активност намалява, днешните хора водят заседнал начин на живот.

Променил се е начинът на хранене. Нямаме време да готвим вкусна и полезна храна, храним се набързо и предимно със суха храна. Нека да си спомним какво ядем днес? Ние се храним с обилна храна (хамбургери, макарони, хляб, торти), като считаме обилното хранене за здравословно и полезно. Но това е една голяма заблуда, тъй като качествата на такава храна не съответстват на потребностите на нашия организъм от хранителни вещества.
В много от продуктите, които ние употребяваме, се добавят различни консерванти, сгъстители, оцветители, подобрители на вкуса, които само подобряват техния външен вид и вкус, но не и тяхното качество.
Употребявайки ежедневно плодове и зеленчуци, ние така или иначе не набавяме нужното ни количество витамини и минерали, поради това че са отгледани на почви, които както и атмосферата, са изтощени и замърсени. Докато достигнат до потребителя, тези храни губят още от витамините и полезните си вещества.
Освен това, зад добрия търговски вид на «свежите» плодове и зеленчуци често се обработват, за да се удължи срока им на годност, което води до значителна загуба на полезните вещества.
Ние най-често използваме рафинирани продукти. А нали всеки знае, че полезните хранителни вещества се съдържат именно в кората на плодовете, люспите на житните храни – всичко това, което считаме за хранителни отпадъци.
Най-много полезни вещества на хранителните продукти се губят при тяхната топлинна обработка.
В резултат на използването на хормони, антибиотици в месната промишленост и птицевъдството и ускорители на растежа в растениевъдството ние получаваме продукти, бедни на полезни вещества и дори причиняващи вреда на нашето здраве.

В крайна сметка – голямо изобилие от въглехидрати, мазнини, калории и недостиг на влакнини, протеини, почти всички витамини и много минерали.

Изследванията на учените потвърждават, че даже във високоразвитите страни мнозинството от хората при употребата на плодове и зеленчуци няколко пъти на ден сякаш страда от недостиг на витамини и минерали. Жителите на САЩ, Германия, Франция, Великобритания ежедневно получават с хранителните продукти само 30 % от всички полезни вещества, необходими на организма.

Какво можем да направим, ако хранителните продукти не доставят на нашия организъм всички необходими витамини и минерали?

Да приведем за пример Япония, една от най-развитите във високотехнологично отношение страни и в същото време страната с най-здравото население, с най-много дълголетници, според статистиката. Как японците са успели да повлияят на ситуацията!? Страната на изгряващото слънце е отличен пример за отношението на държавата към опазването на здравето на своите граждани. Вие знаете, че в тази страна живеят повече от 50 000 души, които са прехвърлили 100 години!
Практиката на японската медицина може и да ни се стори странна – смята се за нещо обикновено, ако доктора предпише на свой пациент, вместо обичайната доза лекарства, ежедневни 40 минутни разходки в парка. Японците са много изпълнителни и строго биха изпълнили всички инструкции.

Да се опитаме да обобщим в какво се крие тайната на дълголетието сред японците?

 –>>> На първо място ,това , разбира се, е правилното хранене и физическото натоварване.

–>>> На второ място, редовните медицински прегледи.

–>>> И на трето място, този висок процент на столетници и рекордните показатели на здравния статус на японците – това е държавната програма за възстановяване на здравето на нацията. Решението е било намерено още преди 50 години и се свежда до правилна диета, богата на биологично-активни вещества. Днес 90 % от жителите на Япония приемат добавки ежедневно. Даже в анкетите за прием на работно място винаги има въпрос за добавките, които взема кандидата. Този факт говори сам по себе си за това , колко отговорно се отнася към своето здраве кандидатстващият за работното място и как ще се отнася към работата си. Японските компании винаги оценяват високо здрави, бликащи от енергия и ум сътрудници. В резултат от този подход по отношение на здравословното хранене и приема на добавки, японците изглеждат по-млади за годините си и водят активен живот на всяка възраст.

Днес по света коригиращи добавки и хранителни заместители приемат:

В Япония – 90% от населението
В САЩ – 70% от населението
В Европа – 50% от населението

А в Русия добавки приемат средно около 3-8% от населението.

Днес ние живеем в режим на недостиг на време и постоянна заетост.
Съгласни ли сте!?
Затова ние имаме повишени изисквания към храната!
За да отговаря на нуждите на съвременния човек храната трябва да бъде:
Бърза и лесна за приготвяне – приготвянето на храната трябва да не отнема много време.
Храната трябва да бъде питателна
Полезна
Безопасна
И, разбира се, вкусна

Възможно ли е това?
Както показва практиката, както и установената в Европа , Япония и САЩ култура на хранене, такова съчетание е възможно!

Да се запознаем!
Гамата от здравословни продукти за храненето на Вашия организъм:
Daily Delicious – «Вкусно всеки ден», и първи представител на Beauty shake – «Вкусно е да си красива».

протеинов шейк
Приготвянето отнема само 2 минути!

Съгласете се, че много често това, което е вкусно, не е полезно за нашия организъм, а това, което е полезно – не винаги е вкусно…
Повече от година и половина се провеждаха разработки и се създаваше новият продукт, който да отговаря на един главен критерий: „вкусно и полезно“.
Нашият продукт Daily Delicious не само е здравословен, но и много вкусен! Това е балансиран източник на животински и растителен протеин, в съчетание с колаген и витаминоминерален комплекс, който поддържа жизнения тонус и физическата активност и зарежда с енергия всеки ден!

Шейковете не съдържат ГМО и в производството им не се използват суровини, получени от генетично модифицирани съставки.

Нашият нов продукт има уникални съставки:

Хранителна стойност, която осигурява балансирана протеинова формула от 3-те най-ценни източника на протеин: млечен протеин, суроватъчен протеин концентрат и соев протеинов изолат.
Балансирана формула от витамини и минерали, подбрани по такъв начин, че да се грижат за вашата красота, вашата кожа, коса и нокти.
Супер компонент – колаген пептид, съставката на вечната младост. Между другото, протеиновите коктейли с колаген са много популярни в Япония.
Естествен аромат! Три забележителни и най-разпознаваеми вкуса, които могат да се съчетаят, да се редуват или да се избере най-любимия от тях.

Високото качество на продукта се осигурява от неговите компоненти:
Ние използваме висококачествен и скъпоструващ суроватъчен протеин
Само естесвени ароматизатори – ванилия, малина и шоколад
Ние направихме избор в полза на естествения подсладител еритритол

Протеинова основа
Основните компоненти в състава на Beauty Shake – балансирана протеинова формула от 3 от най-ценните източници на протеин: млечен протеин, концентриран суроватъчен протеин и соев изолат на протеина.

Какво правят за нашия организъм протеините? Ето някои от главните функции на протеините:

Протеинът се явява на практика строителен материал за всички тъкани. Той влиза в състава на кръвта, мускулите, косата, ноктите, кожата, стави и тъкани. Протеинова храна приемат спортистите, зaщото тя позволява ефективно и бързо изграждане на мускулна маса.
Протеинът спомага за доставянето на хранителните и полезните вещества в клетките. Без него транспортирането им би било невъзможно. Молекулите на протеина участват във формирането на клетките на имунната система и укрепват имунитета.
Протеините влизат в състава на ензими, които ускоряват някои важни биохимически реакции, протичащи в организма. При недостиг на протеин се забавя метаболизма, а при забавен метаболизъм непременно се наблюдава и излишна телесна маса. Именно поради това, протеиновите продукти влизат в менюто на различни диети за отслабване.
Протеинът удължава процеса на усвояване на въглехидратите. Това снижава общия гликемичен индекс на консумираната храна и позволява без скокове на инсулина, за дълго време, да се поддържа адекватно ниво на кръвната захар. А това дава възможност ефективно и без проблеми да се справяме с чувството на глад и да контролираме теглото си.

Млечният протеин – най-важният елемент от храненето.

Клетки и тъкани на тялото се образуват само от протеинова храна. За нашият организъм е много важна постоянната консумация на хранителни продукти, съдържащи протеин. Потребността от протеини е по-изразена сутрин – например, веднага след събуждане, което е свързано с необходимостта да се попълнят запасите на организма след принудителното въздържание от храна по време на сън. Усиленото физическо натоварване също изисква храна, богата на протеин.
В млечният белтък, съдържащ се в нашите шейкове, се съдържа до 93 % чист протеин. Те са приготвени от прясно обезмаслено мляко, защото от всички протеини, млечния животински протеин се смята за един от най-добрите, заедно с яйчения.

На първо място млечният протеин има много висока хранителна стойност. Той доста бързо и лесно се усвоява от организма, за разлика от протеините доставени от месото или от по-леките протеини съдържащи се в рибата.

На второ място, за разлика от растителните протеини, млечният протеин съдържа в най-добро съотношение всичките 10 незаменими (неизработвани от организма) аминокиселини.

Суроватъчният протеин концентрат – още един полезен хранителен продукт, който се прави от млечна суроватка. Суроватъчният протеин концентрат в шейка съдържа до 81% белтък. В сравнение с обикновените белтъци, суроватъчния протеин напълно се усвоява от организма, като хранителна основа за мускулите.

Суроватъчният протеин – «тухла по тухла» възстановява нашите тъкани след травми, разтягания на връзки и мускули. След травми и в постоперационен период ние остро се нуждаем от добри порции истински лесноусвоим протеин. Известно е, че новите мускулни влакна не могат да се възстановят бързо, ако в организма не постъпят достатъчно аминокиселини.

Соевият протеинов изолат, използван в DDBS, представлява лесноусвоим хранителен продукт, съдържащ до 90 % растителен белтък. В процеса на производство соевият изолат се подлага на специално пречистване, в резултат на което от неговия състав напълно се отделят мазнините, въглехидратите, изофлавоните и други вещества, като остава само чист соев протеин(белтък). Затова от всички растителни протеини соевият заслужено се смята за най-полезния. Диетолозите препоръчват употребата на соев изолат, преди всичко на хора, чийто организъм трудно усвоява обикновения казеинов белтък или имат непоносимост към лактозата. Освен това, предпочитание към соевия изолат имат хора, които активно се занимават със спорт и се придържат към здравословен начин на живот. Този продукт е много полезен и за всички, които искат да се избавят от наднорменото тегло и търсят алтернатива на традиционните продукти, които съдържат естествен белтък. Соевият протеин е предпочитан и от вегетарианците, в качеството му на заместител на месото.

Соевият изолат е богат на много заменими и незаменими аминокиселини.
Соевият протеин отлично се съчетава с млечният. Заедно те могат чувствително да обогатят хранителния режим на стари хора и хора с влошено здравословно състояние, като попълнят недостига от пълноценни белтъчини и това да подобри самочувствието им.

Коктейлите съдържат 11 съставки (витамини и минерали), внимателно подбрани, като всеки от тях ежедневно се грижи за вашата красота и здраве. Хармонично съчетани, тези съставки ще ви помогнат да съхраните еластичността и гладкостта на кожата си, красотата на вашата коса и здравината на ноктите си.
Парааминобензоена киселина – Витамин В 12 – в една порция шейк се съдържат 25 мг
защитава кожата от въздействието на слънцето
стимулира изработването на меланин
предотвратява появата на пигментни петна
Витамин А – в една порция шейк се съдържат 0,4 мг
предотвратява появатанапъпки и акне
предотвратява появата на стрии
подхранва кожата

Витамин С – в една порция шейк се съдържат 5 мг
стимулира изработването на колагена
укрепва стените на кръвоносните съдове
повишава еластичността на кожата

Ниацин (РР) – в една порция шейк се съдържат 5 мг
• притежава регенериращо действие
• предотвратява кожни проблеми и заболявания
• предотвратява косопада
Витамин Е- в една порция шейк се съдържат 5 мг
• силен антиоксидант
• участва в процеса на регенерация на кожата
• подхранва кожата
Пантотенова киселина – (В5) в една порция шейк се съдържат 5 мг
• укрепва косата и ноктите
• забавя процесите на стареенето на кожата
• придава на косата копринен блясък, гъвкавост и здравина
Фолиева киселина (В9) – в една порция шейк се съдържат 0,14 мг
• стимулира растежа на косата
• подобрява тена
Биотин (Н)- в една порция шейк се съдържат 0,05 мг
• подхранва косата
• предпазва от разслояване на ноктите
• укрепва вътрешните слоеве на кожата
Магнезий – в една порция шейк се съдържат 87 мг
• заглажда бръчките
• заздравява ноктите
• отговаря за изработване на еластин
Селен – в една порция шейк се съдържат 0,062 мг
• забавя стареенето на кожата
• предотвратява появата на пърхот
Мед – в една порция шейк се съдържат 0,6 мг
• спомага образуването на еластин
• отговаря за пигментацията на кожата, косата и очите

Колаген пептид Веризол е разработен във връзка с подобряване на живота на хората по целия свят. Многобройни научни изследвания потвърждават, че той подобрява функционалното състояние на ставите и костите, помага за нормализирането на теглото и забавя процесите на стареене на кожата. Колаген Веризол прекрасно се съвместява с останалите компоненти, лесно усвоим от организма е и има висока степен на бионаличност.
Като действа отвътре, колаген пептид Веризол оказва непосредствено въздействие на колагеновия обмен в кожата, спомага за нейното овлажняване, повишава гладкостта и еластичността й, забавя процесите на поява на бръчки.

Хидролизиран колаген Веризол – това е високоефективна форма на колагена, изградена от три пептида (аминокиселини) : лизин, пролин и хидроксипролин. Това е колаген с ниско молекулярно тегло. Благодарение на това, пептидите лесно и бързо се усвояват и активират.
Съществена роля има лизинът. Тази аминокиселина осигурява изработването на колаген – главния белтък за образуване на съединителната тъкан на мускулите, хрущялите, връзките и кожата, като помага за бързото възстановяване на мускулната тъкан, а също е и необходим за усвояване на останалите полезни аминокиселини. Лизинът е много важен за нормалното функциониране на сърдечния мускул, което е от особена важност за спортисти и хора, водещи активен начин на живот. Недостигът на лизин се отразява негативно на целия белтъчен обмен в организма. Например при спортистите, особено при бегачите на дълги разстояния, дефицитът на лизин може да доведе до хронични възпаления на сухожилията и изтощение на мускулите.

Колаген пептидите се явяват универсален източник на белтък. Те са отлично съвместими с останалите компоненти и лесно се усвояват. Освен това, не съдържат мазнини, въглехидрати, глутен, пурин, холестерол, хипоалергични са.
Колаген пептидите са много важни за поддържането на еластичността и здравината на съединителната тъкан на хрущялите, ставите, кожата. Те осигуряват отличното хранене на кожата, благодарение на което повишават еластичността на тургура й, забавят процесите на стареенето й.
Заедно с хидролизирания колаген, действа и витамин С. Този витамин-антиоксидант участва в изработването от организма на собствен колаген,а това значи ,че той осигурява антиоксидантна защита на кожата, мускулите, връзките и също поддържа еластичността на кожата.
Колаген Веризол е прекрасно съвместим с останалите компоненти, лесно усвоим от организма и има висока степен на бионаличност. Въздействайки вътрешно, пептид Веризол оказва непосредствено въздействие на колагеновия обмен на кожата, спомага нейното овлажняване, повишава нейната здравина и еластичност, забавя процеса на образуване на преждевременни бръчки.

Съставката на вечната младост

Колагенът – това е главният протеин на съединителните тъкани (80 %), от които се състоят нашите мускули, хрущяли, кожа, коса,нокти, при това 40 % от колагенът се съдържа в нашата кожа, като осигурява нейната здравина и еластичност. С напредване на възрастта, синтезът на собствения колаген в организма намалява и това води до изтъняване на косата и ноктите, до разрушаване на хрущялите и ставите. Кожата става суха, вяла и изтощена, появяват се първите бръчици. Затова поддържането на нивото на колаген в организма е много важно за запазването на здравето и красотата.

Колагенът – това е именно този компонент, който е от особена важност за ослабените мускули,хрущяли,стави и кожа за тяхното пълно възстановяване и здравословното им състояние. В Beauty shake се използва животински (кравешки) колаген.
Нашите шейкове имат действително натурален, естествен вкус!
Повече от половин година се провеждаха изследвания и постигнахме уникална ефирна структура и действителен, естествен вкус!

Трите най-популярни, любими по целия свят вкуса:

Ванилия – вкус на лек топящ се сладолед – тънък и толкова приятен – няма как да остави някого равнодушен!
Малина – нежният вкус на малини с характерния им възкиселичък вкус – ще се понрави на любителите на сладко от всички възрасти!
Шоколад – мекият, познат от детството вкус на шоколада с нотка ванилов сладолед, прави този коктейл идеален лек десерт!

И цялата тази удивителна сладост без никаква вреда за фигурата!!!

Успяхме да създадем вкусен и полезен десерт, който може да замени едно пълноценно хранене! И в това е неговата уникалност!
Ако сте от хората, които се ограничават от употреба на храни, съдържащи захар, това не означава, че трябва напълно да забравите вкуса на сладкото.
Затова търсенето на «идеалния заместител на захарта» – е една от най-актуалните задачи на науката за здравословно хранене. Ние също се наехме с този проблем и след задълбочени изследвания, направихме избор в полза на естествения подсладител, който понастоящем изглежда заема водещи позиции, – в полза на еритрола.

Какво отличава еритрола от другите захарни алкохоли?

На първо място – неговият подслаждащ профил е много близък до захарозата, а сладостта представлява до 60-70% от сладостта на захарозата.

На второ място, много по- ниско калоричен е, – по отношение на методиката на измерване от нула до 0,2 ккал за грам.

На трето място, притежав нулев гликемичен индекс, т.е. еритролът изобщо не влияе на нивото на захарта в кръвта.

На четвърто място, крайно нисък инсулинов индекс, което означава, че еритролът не оказва никакво забележимо въздействие на нивата на инсулин, не влияе на равнищата на холестерола, триглицеридите и прочие биомаркери.

Освен това, еритролът се отработва по съвършено различен начин от метаболизма, и в това е неговата главна отлика от другите захарни алкохоли. 90% от еритролът се всмуква от кръвта чрез стените на тънките черва и след определено време се изхвърля с урината. Само 10% от еритролът стига до тази част на червата, където обитават бактериите, но там той не се включва във ферментните процеси, а също се изхвърля по естествен път.

Освен това, еритролът не става храна на бактериите, обитаващи устната кухина, заради което, по време на тригодишното изследване, става ясно, че еритролът даже защитава зъбите от кариес, при това много по-добре от ксилитола и сорбитола.

Това е единственият захарен алкохол, който може да бъде наречен естествен.

Еритролът съществува в природата и влиза в неголямо количество в състава на ред плодове (круши, дини, грозде) и в някои гъби. Това принципно го отличава от такива синтетични подсладители като аспартама и сукралозата, но от друга страна кристалите на еритролът не растат по дърветата, той се произвежда промишлено по пътя на ферментацията на царевицата.

Има ли еритролът своя «тъмна страна»?

Многобройните изследвания не откриха каквито и да било негативни последици от употребата на еритрол. Във всички развити страни в света той е признат за безопасна хранителна добавка и се обозначава с Е968. Все пак трябва да се има пред вид, че в голямо количество (повече от 50г наведнъж) еритролът може да подейства като слабително. За безопасна еднократна доза производителите на еритрол обичайно указват 30 г или 5 чаени лъжички – които обичайно са напълно достатъчни за всеки десерт.
Още една позитивна черта на еритрола е, че той не причинява привикване и зависимост, подобно на захарта.

Стевиозид — това е натурален подсладител, който днес е заслужено един от най-популярните в света. Стевиозидът предоставя на хората болни от захарен диабет или на тези, които желаят да отслабнат, уникална възможност да изключат захарта от диетата си и при това да продължават да се радват на сладък чай, сладкиши, сладка и други угощения.

Как се получава стевиозидът?

Стевиозидът сам по себе си е особен гликозид, извличан от листата на стевията. Изначално родина на това растение са страните на Южна Америка, но вече успешно се отглежда в САЩ, Япония, Китай, Канада, Индия и даже в южните райони на Русия. Между другото, отглеждането на стевия е възможно и в домашни условия – многогодишното растение прекрасно презимува на перваза на прозореца, а лятото ще ви дари с прекрасен урожай.

Популярността на стевиозида като естествен подсладител е лесно обяснима: та той не само прекрасно подслажда храната, но е и много полезен за организма. Сладките листа на стевията са богати на гликозиди (именно на тях се дължи наситения сладък вкус), освен това съдържат витамини С, Е, В1 и В2, D, аминокиселини, етерични масла, каротиноиди, флавоноиди, сапонини, манган, калий, цинк, магнезий, хром, фосфор, желязо, калций и други микроелементи.
Полезните свойства на стевиозида
Многобройните лабораторни и клинически изследвания, проведени в много страни по света, свидетелстват, че редовната употреба на стевиозид оказва благотворно влияние върху човешкия организъм.

Смартшейкърите CCI са оптимално решение за приготвянето на коктейли и не само.

Смартшейкър това е универсално приспособление за приготвянето на всевъзможни смеси, дали това ще бъде протеинов коктейл CoralShake, известната със своята трудноразтворимост Коло-Вада микс или, да кажем класически френски омлет.
С помощта на Смартшейкъра ще можете да приготвите порция DDBS за няколко секунди и с минимални усилия. Просто добавете една мерителна лъжичка от сместта на DDBS, разтърсете и напитката е готова!!!

Компактен и лек Смартшейкъра можете да вземете със себе си където поискате и без допълнителна посуда – приготвения коктейл може да се пие направо от шейкъра.

Освен това, за разлика от електрическите миксери и блендери, Смартшейкър лесно и бързо се мие.
Смартшейкър CCI е направен от висококачествена пластмаса, не съдържа бисфенол А, което гарантира абсолютна безопасност при използването му. Венчето от хирургическа стомана позволява да смесвате коктейли и други смеси бързо и качествено , в сравнение с други използвани в шейкърите части.

смартшейкърОсобености, с които се гордеем:
Направен от висококачествена пластмаса без съдържание на ВРА (бисфенол А)
Херметически затварящо се капачка
Заключващ се клапан
Широко гърло за удобно сипване на съставките
Уникалната кълбовидна пружинка от хирургическа стомана
Мерителна скала за контрол на обема смес в шейкъра
Обем, подходящ точно за вас – 400 мл или 600 мл

Смартшейкър Coral Club – повече никакви бучки!

протеинов шейк

Какви са разходите за полезната за Вашата красота и вкусна за Вашето настроение порция DDSH ?

1 порция шейк струва само 1,87 лв + стойността на вашето любимо прясно мляко.

По време на диета, често в организма възниква дефицит на витамини и минерали, което довежда до блед тен на лицето, загуба на качествата на косата и ноктите и други неприятни прояви. Daily Delicious Beauty Shake ще ви помогне да намалите теглото, без да навредите на своя организъм.

5
Той нормализира обмена на веществата, снижава холестерола, подтиква механизма за горене на мазнини. Съчетанието на няколко вида протеини ви дава чувство за ситост за дълго време, което помага да намалите обема на порциите и дневния прием на нужните калории. Всичко което е необходимо, това е да употребявате коктейла ежедневно като заместител на едно хранене за деня.
Стройното стегнато тяло с развита мускулатура това винаги е желано и е на мода…
Но не на всекиго се удава да придобие желания релеф, само с промяна в храненето или с обичайните диети. С шейковете можете да увеличите обема на мускулната маса.6
Употребата на коктейлите е необходимо да се комбинира с физическо натоварване за по-голямо и ефективно развитие на мускулатурата. Нашият протеинов шейк осигурява всички необходими хранителни вещества за уплътняване на мускулната маса. При усилени тренировки дава на организма допълнителна енергия, от която той се нуждае при изпълнението на тежките физически упражнения. Освен това възстановява мускулната тъкан след интензивна тренировка.
В този случай, нашият протеинов шейк трябва да се включи в диетата като допълнителен източник на протеин, като допълнително се съчетае с едно хранене за деня. Най-добре приемайте Daily Delicious Beauty Shake 20 минути преди, или 1 час след тренировка. Тогава организмът се нуждае най-много от прием на протеини.

7
Днешният забързан начин на живот много често ни принуждава да пренебрегваме пълноценното хранене. Някои диетолози са на мнение,че е нужно да се храним по пет пъти на ден, други настояват, че три пъти дневно е напълно достатъчно. Коктейлите Ви дават възможност да не забавяте ритъма си на живот и при това да се погрижите да останете здрави и енергични. Коктейлите доставят на организма целия набор от хранителни вещества за правилното функциониране на Вашия организъм и интензивна умствена дейност. Съчетанието на животински и растителен протеин Ви дава продължително чувство на ситост, благодарение на различната скорост на усвояване на белтъците.
Редовната употреба на нашия протеинов шейк Ви осигурява необходимите хранителни вещества, като повишава защитните сили на организма. Балансираният състав на коктейла оптимизира процеса на приготвяне на храна и добавя допълнителна енергия в дневния ви порцион.

DDBS е нужен на тези, които:
Ценят времето си
Обичат вкусното и натуралното
Хранят се правилно
Грижат се за красотата си
Занимават се със спорт
Обичат активната почивка

А също:
За хората подложени на голямо физическо натоварване
Тези, които изпитват умора и стрес
Тези, които нямат време за готвене
За възстановителния период след травми и операции
За всички желаещи да останат във форма и се грижат за теглото си
За поддържане на здравето на кожата, косата и ноктите
Една порция Daily Delicious Beauty Shake това са:

195 калории Натурален вкус

21 гр протеин без ГМО

11 съставки за красота без глутен

Протеинова формула без транс мазнини

 

ДИСТРИБУТОР ЗА БЪЛГАРИЯ АНИ ДОКОВА

За въпроси и покупка:

Цена на смартшейкъра – 11.90 лв.
Цена на протеиновия коктейл – 37.40 лв. за 20 дози.
Доставка с куриер.
- реклама -spot_img

4 погрешни схващания на тема избелване на зъби

Процедурата има своята специфика и гарантира резултати, а нашата информираност е от съществено значение,...

Как да изглеждате по-високи

Жените мечтаят да са високи и стройни за да могат да носят всяко облекло...

Съвети при избора на дамски обувки

Обувките с висока платформа са тайната тръпка на по-голямата част от модерните жени. Всяка...

Модните обувки при дамите

Модните обувки при дамите през последните два сезона се отличават със заострен нос и...