Професионално почистване на дома и работното място

Професионално почистване на дома и работното място Ние от Avi-clean предлагаме професионално почистване на дома и офиса, като към всеки клиент имаме индивидуални подходи. Практикуваме така наречения предварителен оглед на обектите, за да знаем какви сили и техника, трябва да съсредоточим на посоченото от вас място. Веднага след намесата ни, вие ще откриете един напълно нов и ефективен подход спрямо хигиената.

Разполагаме с обучени кадри, които работят със специални машини за почистване и прахосмучене. Нашият персонал преминава през обучение преди да започне да чисти на ваш терен, било то личния ви кабинет, апартамент в панелния блок или шикозната ви вила.

Услугите ни за почистване в София включват богат списък от хигиенно-санитарни действия в това число миене на прозорци, изпиране на мокети и килими, фино чистене на теракота, паркети, мека мебел и други. В процеса на работа се използват оригинални препарати, достъпни за малцина фирми в страната.

Работим с екологосъобразни продукти, които няма да навредят на вашето здраве или имущество. Всеки, който познава екипа ни знае, че сме сериозни, подготвени и най-вече компетентни, относно полагането на пълна хигиена за всякакви сгради и помещения.

Целта ни е да се почувствате комфортно почивайки или изпълнявайки задълженията си. Основните ни задачи е да попречим на праха и мръсотията да увредят здравето ви. За да не се случи това е достатъчно поне две наши посещения през годината.

avi-clean4Разбира се фирмата ни за почистване в София предлага както единични услуги, така и дългосрочна поддръжка на обекти. До този момент сме работили за институции, търговски центрове, медицински заведения, спортни зали и частни домове. Бихме се радвали именно вие да сте следващите ни клиенти.

Заключителни думи

С нас вие пестите време за чистене и разходи за нискокачествени препарати. Препоръчваме основното почистване на жилището ви да стане два или три пъти годишно, а на офиса по-често заради техниката и останалия персонал (ако има такъв). Дори да отделяте няколко минути, за минаване с метлата, това не е достатъчно. Вижте как постъпват истинските професионалисти като разгледате сайта ни http://www.avi-clean.com, или като се обадите и консултирате с нашият екип.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search