Професионално почистване на дома и работното място

- реклама -spot_img

Професионално почистване на дома и работното място Ние от Avi-clean предлагаме професионално почистване на дома и офиса, като към всеки клиент имаме индивидуални подходи. Практикуваме така наречения предварителен оглед на обектите, за да знаем какви сили и техника, трябва да съсредоточим на посоченото от вас място. Веднага след намесата ни, вие ще откриете един напълно нов и ефективен подход спрямо хигиената.

Разполагаме с обучени кадри, които работят със специални машини за почистване и прахосмучене. Нашият персонал преминава през обучение преди да започне да чисти на ваш терен, било то личния ви кабинет, апартамент в панелния блок или шикозната ви вила.

Услугите ни за почистване в София включват богат списък от хигиенно-санитарни действия в това число миене на прозорци, изпиране на мокети и килими, фино чистене на теракота, паркети, мека мебел и други. В процеса на работа се използват оригинални препарати, достъпни за малцина фирми в страната.

Работим с екологосъобразни продукти, които няма да навредят на вашето здраве или имущество. Всеки, който познава екипа ни знае, че сме сериозни, подготвени и най-вече компетентни, относно полагането на пълна хигиена за всякакви сгради и помещения.

Целта ни е да се почувствате комфортно почивайки или изпълнявайки задълженията си. Основните ни задачи е да попречим на праха и мръсотията да увредят здравето ви. За да не се случи това е достатъчно поне две наши посещения през годината.

avi-clean4Разбира се фирмата ни за почистване в София предлага както единични услуги, така и дългосрочна поддръжка на обекти. До този момент сме работили за институции, търговски центрове, медицински заведения, спортни зали и частни домове. Бихме се радвали именно вие да сте следващите ни клиенти.

Заключителни думи

С нас вие пестите време за чистене и разходи за нискокачествени препарати. Препоръчваме основното почистване на жилището ви да стане два или три пъти годишно, а на офиса по-често заради техниката и останалия персонал (ако има такъв). Дори да отделяте няколко минути, за минаване с метлата, това не е достатъчно. Вижте как постъпват истинските професионалисти като разгледате сайта ни http://www.avi-clean.com, или като се обадите и консултирате с нашият екип.

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА