Защо да изберем почивка в Пампорово

ЗДРАВИЗащо да изберем почивка в Пампорово

ПампоровоПочивката в Пампорово е почивка в Рая!

*Статията е в категория ЗДРАВОСЛОВНИ! Прочетете я и ще разберете защо!

Пролет, лято, есен, зима в Пампорово е РАЙ! Ако не сте били в някой от сезоните в Пампорово, то непременно го планирайте.

Може би трябва да се поучим от полезната практика на западноевропейците и американците, които си планират почивките с месеци напред. Импулсивните решения също за голямо приключение, но рано планираните пътешествия ми носят облаги като по-малко заплащане, повече време за подготовка и най-вече сигурност.

ПампоровоМоже би за уикенд-почивките е по-подходящо да решим в последния момент, но за една ефективна  лятна или зимна почивка от седем до десет дни е по-удачно да пранираме месеци предварително. Да, не е в стила на българите, но пък тези, които вече са го правили, знаят колко голямо облекчение е това.

За планинските почивки е подходящ всеки сезон. Почивката в планината не е като почивката на море, където е нужно топло и слънчево време, за да се попечем и поплуваме в морската вода. В планината, когато и да отидем, все е красиво, уникално и полезно. Поради тази причина може да си позволим с месеци напред да планираме и осигурим цялата си ваканция.

Първата стъпка е избор на хотел и условия. Най-лесно това се прави, като посетим сайт на туристическа агенция. Например, на Amigostravel.eu и да открием разнообразни предложения. Но най-хубавото е, че като отворим http://amigostravel.eu/hoteli/pamporovo  ще ни се покажат всички хотели в Пампорово. Разгледайте снимките и предложенията на всеки хотел. Направете своя избор според претенциите си. Ето така първата и най-важна стъпка е направена – да изберете къде на Пампорово ще почивате.

Втората стъпка е въпрос на избор, зависещ от субективни и обективни причини – да резервирате и предплатите. Ако искате сигурност, спокойствие и по-ниска цена, то тогава се възползвайте от намаленията, които се дават за ранни резервации. Ако пък не може да вземете решение веднага, то просто наблюдавайте офертите, които ще се предлагат на Amigostravel.eu и не изпускайте момента.

Защо е препоръчително да се почива в Пампорово поне веднъж в годината, независимо от сезона?

 

Малко са планините в света, където отрицателните йони са в голямо количество. Отрицателната йонизация с високо ниво е истински природен лечител! Едно от най-големите богатства на България е, че е една от малкото държави, в които има планина с висока отрицателна йонизация. Това е Пампорово!

За какво е полезен въздухът в Пампорово?

Високата отрицателна йонизация стимулира мозъчната дейност. Поради това е изключително полезно и възстановяващо за всички учащи, хора, занимаващи се с умствен труд и за пенсионери.

Огромно преимущество е и, че отрицателните йони убиват бактерии и вируси и имат терапевтично действие за синузити, астма, алергии, хрема, мигрени. Силно въздействие имат и за възстановяването след операция.

Отрицателните йони във въздуха стимулират самочувствието и възприятието. Една почивка на Пампорово е най-ефективната терапия за депресии, тъга и разрешаване на психически проблеми.

Боровите гори са изключително полезни за превенция и лечение при всякакви белодробни заболявания.

Почивката в Пампорово подобрява живота във всяко отношение!

Тайната – въздухът е с висока отрицателната йонизация!

Препоръчителна е на всеки шест месеца! Помислете!

 

- реклама -spot_img

Как да се подготвите за пролетно-лятното време?

Пролетта вече с пълна сила показва красотата си всеки ден и прогнозата за времето...

От плодовете, до секса – полезни съвети за справяне с пролетната умора

Как да хакнем собственото си тяло и да се преборим с широко разпространеното състояние...

Списък с последствията от недоимък на витамин D

• Диабет, тъй като витамин D играе ключова роля за контрола на кръвната захар; •...

Храната при настинка и грип. Каква храна за вкъщи купувате?

Настинки и грип – как да си помогнем с храна, хранителни добавки и билки??? (основна...