Пчелно млечице за стимулиране на имунната система

Повишаване на имунитет с пчелно млечице

Спадът на имунната защита на организма е сигнал да вземете незабавни мерки за здравето си. Проблемът е, че отслабването на имунитета в повечето случаи остава скрито за повечето хора. Сигналите, които са най-популярни: настинките, хроничните заболявания, прием на антибиотици. След тежко боледуване също е нужно да се погрижите на имунната си ситема.

Предвид това, че нарушенията на имунната система са незабепчелно млечицележими, е нужно да я стимулираме и поддържаме с общо укрепващи средства.

Такава профилактика е задължителна с настъпнането на есента и зимата. Разбира се и пролетната умора също е сигнал за нуждата от подкрепа на имунитета.

От имунната система зависи да не се стига до болести, както и бързото справяне с натъпилите заболявания. Няма по-добър лекар, за която и да е болест от собственото ви тяло.

Природните богатсва за поддържане и повишаване на имунитета са много, но най-ефективното и бързодействащо средство е пчелното млечице.

Пчелното млечице е естествен продукт на пчелите. Съдържа високо количество витамин C, витамините A, D, E, както и всички витамини от групата B, особено витамин В5, който се набавя много трудно.

Освен подкрепа за имунната система пчелното млечице се използва и за лечение на редица сериозни болести. Има доказателства и за лечението на някои видове рак. Друго действие е забавяне процесите на стареене, което усилено се използва и в козметиката. Списъкът е дълъг, но ето още няколко от болестите, при които пчелното млечице има благоприятен ефект: нормализиране на кръвното налягане, Алцхаймер, остеопороза, анемия, атеросклероза, психически заболявания, стимулира централната нервна система, безплодие, вирусни и бактериални инфекции.

Източник на част от информацията в тази статия е ambrozia.bg. Там може да откриете още полезни факти по темата, които със сигурност са достоверни, тъй като ambrozia.bg са производители на натурален пчелен мед, пчелен прашец, пчелно млечице, пчелен прополис, пчелен восък.

А тук  http://ambrozia.bg/пчелно-млечице може да прочетете, в какви дози и как се приема пчелното млечице. Даваме този сайт за пример, тъй като там всичко изглежда доста професионално, чисто и истинско.

Състоянието на имунната система е най-важното нещо за здравето, независимо колко сме здрави или болни. Затова профилактиката е задължителна и най-добрият начин е чрез природни средства. Но в тази статия ви предлагаме да ползвате пчелното млечице, тъй като то е полезно и за профилактиката, и има положителен ефект при доста заболявания.

Разбира се, не пропускайте и консултацията с лекар и подбирайте търговците, от които си набавяте пчелните продукти. Най-добре е това да става от производител.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search