НОВ МЕТОД ЗА ОТСЛАБВАНЕ

ОТСЛАБВАНЕНОВ МЕТОД ЗА ОТСЛАБВАНЕ

НОВА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ИЗМЕСТВА ЛИПОСУКЦИЯТА

Медицинската услуга е вече факт и в България

Последното нововъведение в неравностойната война с килограмите идва от Израел и се нарича Bella Contour. Революционният медицински уред е изобретение на израелския инж. Илан Фефелберг и е създаден през 2004 година. Скоро след създаването му, апаратът предизвиква фурор в над 53 страни, между които САЩ, Бразилия, Австралия, Русия и Франция. От няколко годинин уредът помага на воюващите с килограмите и у нас, като специалистите, които работят с новата технология споделят, че не само представителки на нежния пол, но и все повече мачовци се доверяват на изобретението.

Причината за високата успеваемост на технологията се крие в трансформирането на излишните мазнини в чиста енергия. Апаратът работи с нискочестотни ултразвукови вълни и система за стимулация на мускулите, прилагани върху проблемните зони на цялото тяло. Диагностиката на плътността и дебелината на мастния слой се прави от уреда в реално време, като той „умее“ да изчислява точно къде и с каква сила да насочи ултразвуковия сигнал, реагирайки според индивидуалните нужди на пациента. Под въздействието на утразвуковите вълни мазнините се трансформират в липиди, които тялото възприема като чиста енергия и изразходва по естествен път. Резултатът е подобряване на кръвообръщението, ускоряване на метаболизма и изглаждане и стягане на кожата. Всяка процедура трае точно 40 минути.

Резултат се отчита още след първата процедура, но за свалянето на достатъчно сантиметри и траен ефект са необходими минимум пет посещения. Постиженията са още по-впечатляващи, ако са в съчетание само с 2-3 минутни интензивни натоварвания като каране на колело или тичане.

Зоните, върху които се прилага методът, са бедра, ханш,корем, ръце и шия.

Специалисти твърдят, че тази технология може напълно да замести болезнената и много често с неприятни странични ефекти липосукция. Уредът Bella Contour постига подобен да оперативната намеса резултат точно където пациентът желае, но с основната разлика, че процедурата е напълно безболезнена. А нискочестотните електронни импулси, които се подават към мускулите по специално поставените за целта електроди по време на цялата процедура, предотвратяват отпускането на кожата след локалното ликвидиране на мастните депа. Липсата на йо-йо ефект след терапията е изключително предимство на метода.

Съвсем скоро дамите ще се радват и на още една функция на уреда – приставка за борба с бръчките.

За повече информация на сайта на Bella Contour.

Ето и един сладък метод за отслабване.

- реклама -spot_img

Билково отслабване с чай – как може да е толкова лесно

Билките са едни от най-добрите регулатори на здравето Здравият външен вид е доказателство, че организмът...

При затлъстяване внимавайте със спорта!

Хората с наднормено тегло и затлъстяване трябва да внимават с физическите упражнения. Представете си...

Отслабване с билки

Търсите начин за трайно отслабване, за да стопите незабавно излишните килограми и се чудите...

Какви грешки се дотпускат във фитнеса (за отслабване)

1. Трениране само на определена част Във фитнеса целта е или да отслабнем или да...