Първата буква от името

- реклама -

Какво говорят инциалите ни за характера?

Какъв си според първата буква от името?

Името носи закодирани черти от характера, предопределя съдби, чертае целия живот пред нас. Все по-упорито с времето се заговори за вибрацията на отделните имена и вероятно има основателни причини за това. Може би вече сте забелязали сходство, ако не в характера, то поне в излъчването на познатите си с еднакви имена. Ангел често има замечтан поглед, Радостина обикновено е радостна, а за Виктория победата е само въпрос на време.

Освен от цялото име, обаче, достатъчно информация за характера на даден човек можем да получим, дори ако знаем само инициалите на името, презимето и фамилията му. В поредица от 3 статии ще надникнем зад инициалите, за да разберем какво разкриват те за нас.

А – Това е първата буква в азбуката. Тя дава началото, а останалите букви я следват. Затова и хората, които имат тази буква като инициал, обикновено са първенци, водачи. Дори и реално да не се превърнат в значими за времето си и историята лидери, те притежават сила и власт, които изчакват правилния момент, за да излязат наяве.

Б – Хората с този инициал притежават много силно изразена чувствителност. Те са способни да изпитат наистина дълбоко и голямо чувство, друг е въпросът дали то ще бъде винаги с положителен заряд.

В – Когато тази буква е първа в някое от имената, това означава, че притежателят и е доста непостоянен, склонен е често да променя настроението си, както и мнението си. Често няма логично и разумно обяснение за това. Но пък е добронамерен.

Г – Притежателите на този инициал са хора, обвити в тайнственост. Заради това често предизвикват много силен интерес към себе си, без дори да подозират това. Успеете ли да се доближите повече до тях, се оказват много приятни събеседници.

Д – Това са много общителни хора. Лесно се превръщат в душата на компанията и с лекота успяват да привлекат хората към себе си. Имат много приятели, но понякога рискуват да се злоупотреби с добрината им.

Е – Тези хора са впечатляващо дисциплинирани. Умеят да мобилизират всички необходими усилия и качество в стремежа си да постигнат някоя цел. Демонстрират сериозна устойчивост на житейски несгоди, когато се сблъскат с такива.

Ж – На притежателите на този инициал им липсва достатъчно увереност. Съмняват се в уменията си и това нерядко създава пречки пред начинанията, които предприемат. Което е жалко, защото добри идеи не им липсват.

З – Този звучен инициал носи на притежателите си неудовлетвореност, чувството, че ги може и по-добре. Оттам идват и съмненията за правилността на решенията, които вземат. Колебанията им могат да ги доведат до материални трудности.

И – Впечатляват се от всичко, като непораснали деца. Това им придава неоспорим чар. Присъщата им впечатлителност много често ги прави напрегнати, но с подходящи усилия тази напрегнатост може да се трансформира в правилно насочена енергия.

Й – Те са много чувствителни, заради което лесно могат да бъдат наранени. Имат нужда от спокойствие, което да им осигури нужното емоционално равновесие. Обикновено успяват да го постигнат, стига да могат сами да избират обкръжението си.

К – Това са хора, за които централно място в живота им заема духовното в най-различните му проявления. Това е и причината интересите им да са предимно в тази област. Можете за получите много мъдрост от тях.

Л – като логика. Хората с този инициал притежават логична мисъл, в същото време са доста мелодични, нищо чудон да се окажат със скрит музикален талант. Освен това са изобретателността им може да бъде наистина впечатляваща.

М – Неуморни са, а трудолюбието им може да прерасне до работохолизъм. Много са взискатели на първо място към себе си, но не прощават немарливостта и когато я видят, проявена и други. В изискванията си стигат до педантичност.

Н – Тези хора носят в себе си много силна енергия, която, отключена в правилния момент, може да им донесе много позитиви. Привличат ги дейности, които изискват творчество, иновативност и обикновено са успешни именно там.

О – В тях бушуват много силни, много наситени емоции. Предпочитат, обаче, каквито и вълнения да ги докосват, това да става скрито от очите на другите. Склонни са да се обвиват в загадъчност и да се дистанцират от околния свят.

П – Каквито и качества и таланти да притежават тези хора, обикновено съумяват да запазят скромността си. Обичат много усамотението, в същото време умеят да създават истински качествено и дълготрйни приятелства.

Р – На тези хора им е трудно да се спрат на едно място. Изключитело дейни, мислещи, буквално преливащи от идеи. И тъй като повечето от тях си струват, им докарват силно напрежение заради все недостигащото време. Много емоционални са.

С – Това са хора, които често се поддават на депресивни състояния. Заради това стават наистина лесни мишени на провокации и би могло да се злоупотреби с тази им слабост. Много лесно могат да бъдат извервени и от мухата да направят слон.

Т – Те са от тези хора, за които се казва, че хвърчат из облаците. Непоправими идеалисти, но наред с честата им замечтаност, не заравят и да действат, за да реализират желанията си. А те не свършват и не свършват…

У – Хората с тази първа буква в имената си, са надарени с много добра интуиция. Доверят ли й се, това обикновено им носи сериозни успехи и в личен, и в професионален план. Склонни са, обаче, да се поддават на леки страхове.

Ф – Това са хора с нежни души, но това не означава, че е добра идея да бъдат подценявани. Силно приспособими са към всякакви обствоятелства и хора и умеят да извлекат най-доброто за себе си от всяка ситуация.

Х – Способни са на много силни чувства, с малката уговорка, че твърде често скачат от едно чувство в друго, обикновето на противоположни полюси. Това ги прави неуверени и в някои случаи дори може да им докара приблеми в секса.

Ц – Могат да бъдат много открити, дори прекалено. Притежават умението дори силно лични преживявания, случващи се във вътрешния им свят, да превърнат в достояние на всички. Понякога са леко непохватни.

Ч – Думите, които с много голяма точност могат да обединят тези хора, са преданост и вярност. Предани в работата си, предани към каузите, на които се посвещават, ъй като изключително верни и коректни към приятелите си и любимия човек.

Ш – Това са хора, които не правят компромиси с качеството. Държат много всичко да е изпипано до последния детайл и обикновено постигат целта, която са си поставили, дори и силно да изнервят хората около себе си. Ревниви са.

Щ – Имат много силно развит интелект, както и способности, които изискват притежаването и използването на остър ум. Могат да бъдат много мнителни, често и без причина, и по този начин изпускат добри шансове в живота си.

Ю – Това са много амбициозни хора. Поставят си високи цели, но тъй като в същото време им липсва необходимата последователност в планирането и действието, им е трудно да ги доведат до успешен финал.

Я – Тези хора са много интелигентни, което много добре се съчетава с много силно развитите при тях творчески качества. Лесно печелят приятели и същевременно биха могли да се превърнат в истински вдъхновяващи водачи.

- реклама -
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА