Пародонтоза – лечение с луга

Поморийската луга е с най-ценни съставки в целия свят. Това е научно доказано. Нашите природни богатства са незаменимо ценни за лечение на редица болести . Тя е незаменима за състояния на духа и тялото, нуждаещи се от подкрепа, профилактика или лечение.

Поморийската луга е изключително ефикасна при ревматизъм, артрози, дископатии, радикулити, неврити, мускулни болки, в спортната медицина, кожни раздразнения и заболявания (псориазис, акне), настинка, нервно напрежение, депресия, грип, ларингити, фарингити , синузити, възпаления в устната кухина, парадонтоза и др.

Начин на приложение:

поморийска луга

Жабурене и гаргара – при разреждане с вода в съотношение от 1:1 до 1:10.

Капки в носа – при разреждане с вода в съотношение 1:10.

При пърхот –разреждане с вода в съотношение 1:10.

Още за лечебните свойства на Поморийската луга:

– нормализира функцията на слюнката

– повишава резистентността на зъбния емайл

– нормализира киселинно-основния баланс в устната кухина

– намалява отока на венците

Поморийската луга повишава устойчивостта на емайла, способства за процеса на укрепването му и в следствие от това предотвратява развитието на кариеса. Тя неутрализира действието на кислородно-алкалния баланс на устната кухина.

Лугата е уникална по състав и действие комбинация от над 35 микроелемента: мед, цинк, калий, натрий, фосфор, манган, флуор.

Редовното жабурене с поморийска луга ще подобри състоянието на венците и устната кухина. Прилага се за лечение на пародонтоза. Не е вярно твърдението, че пародонтозата е нелечима. Модерните методи са точно прилагане на процедури с луга.

В някои от световно известните марки пасти за зъби се използва луга. Предимството на българските (Поморин) e че се използва ПОМОРИЙСКА ЛУГА, която е с най-добър състав в целия свят.

Поморийската луга е с розов оттенък.

 В Поморие солта се добива от Поморийското езеро чрез естествено изпарение на водата от слънчевите лъчи. Остатъчната течност е лечебната луга. Още за лечебните свойства на лугата четете тук.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search