Какво представлява обръщането на прозорци с гипсокартон

РЕМОНТИКакво представлява обръщането на прозорци с гипсокартон

This Content Is Only For Subscribers

Please subscribe to unlock this content. Enter your email to get access.
Your email address is 100% safe from spam!

Всеки ремонт завършва с малки довършителни дейности. Ако разгледаме смяната на дограма като малък ремонтен процес, то след него се налага да се направи и допълнителен завършителен щрих, който се нарича – обръщане на прозорците.

Какво представлява обръщането на прозорци?

Краткият отговор на този въпрос е – това представлява довършителнa дейност, около поставена нова дограма, която връща добрият облик на стената.

При смяна на дограмата остават нарушения по цялостта и вида на стената и те трябва да бъдат поправени и върнати в изходен вид. Много често клиентите, които са поставили току-що нова дограма са силно впечатлени от вида на стената, която изглежда разбита до тухла почти. Монтажът на прозорци е процес, който нарушава ръбовете на стената и оставя следи, които могат да бъдат възстановени с обръщане на прозорци нашата фирма.

На първо място трявба да бъде почистен периметърът на новата дограма от пяната, която е образувала балони. Това може да се направи с изрязване с макетен нож. На практика не изисква каквото и да усилие или невроятни майсторски уменя. Просто трябва да бъдат премахнатаи стърчащите балони от пяна. След като почистите всичко, следва самото обръщане на прозорците.

Това е относително лесен и не дълъг като процес ремонт, който се извършва от професионалисти. Много често обръщането на прозорци става за един ден, особено ако новата дограма е поставена качествено. Разбира се всеки подобен процес зависи от обема сменени прозорци и начина на поставянето им.

За обръщането на прозорците са нужни малко, но задължителни материали и приготовления. Вече споменахме макетно ножче за пяната, маламашка и ренде за гипсокартона. Опитните специалисти се справят изключително бързо със задачата и няма да създадат каквато и да е бъркотия след себе си. Обръщането на прозорците е козметичен ремонт и цели приятна визия на стената и дограмата.

Има много информация и в интернет за услугата. Отделете време и се запознайте по-обстойно с предложенията на ремонтните компании. Цените на услугата също са разнообразни, но срещу много приличен бюджет може да се справите с обръщане на прозорците и да постигнете добър краен ефект.

VIP MEDIA
VIP MEDIA
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

Тапетните входни врати са новия хит в интериорния дизайн у нас

През последните години домът става все по-важен за всеки един от нас, превръщайки се...

Хидроизолация на основи – кога, как и защо?

В редица случаи, когато процесът по хидроизолиране на основите е пропуснат или е използвана...

За какво да внимаваме при монтажа на климатици?

Монтажа на климатици има две страни – техническа и естетическа. И двете страни са...

Как лесно да пробиваме в бетон, асфалт или зидария

Строително-ремонтните дейности са свързани с постоянна употреба на пробивни машини. Дори и големите фирми...