Какво представлява обръщането на прозорци с гипсокартон

Всеки ремонт завършва с малки довършителни дейности. Ако разгледаме смяната на дограма като малък ремонтен процес, то след него се налага да се направи и допълнителен завършителен щрих, който се нарича – обръщане на прозорците.

Какво представлява обръщането на прозорци?

Краткият отговор на този въпрос е – това представлява довършителнa дейност, около поставена нова дограма, която връща добрият облик на стената.

При смяна на дограмата остават нарушения по цялостта и вида на стената и те трябва да бъдат поправени и върнати в изходен вид. Много често клиентите, които са поставили току-що нова дограма са силно впечатлени от вида на стената, която изглежда разбита до тухла почти. Монтажът на прозорци е процес, който нарушава ръбовете на стената и оставя следи, които могат да бъдат възстановени с обръщане на прозорци нашата фирма.

На първо място трявба да бъде почистен периметърът на новата дограма от пяната, която е образувала балони. Това може да се направи с изрязване с макетен нож. На практика не изисква каквото и да усилие или невроятни майсторски уменя. Просто трябва да бъдат премахнатаи стърчащите балони от пяна. След като почистите всичко, следва самото обръщане на прозорците.

Това е относително лесен и не дълъг като процес ремонт, който се извършва от професионалисти. Много често обръщането на прозорци става за един ден, особено ако новата дограма е поставена качествено. Разбира се всеки подобен процес зависи от обема сменени прозорци и начина на поставянето им.

За обръщането на прозорците са нужни малко, но задължителни материали и приготовления. Вече споменахме макетно ножче за пяната, маламашка и ренде за гипсокартона. Опитните специалисти се справят изключително бързо със задачата и няма да създадат каквато и да е бъркотия след себе си. Обръщането на прозорците е козметичен ремонт и цели приятна визия на стената и дограмата.

Има много информация и в интернет за услугата. Отделете време и се запознайте по-обстойно с предложенията на ремонтните компании. Цените на услугата също са разнообразни, но срещу много приличен бюджет може да се справите с обръщане на прозорците и да постигнете добър краен ефект.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search