Корсети за жени с малък бюст

 

Корсетите са за жени с малък бюст идеално бельо – експертите са категорични. За да сте в крак с модата и на деня на любовта духа, можете и рокля да облечете с асиметрично деколте, която е изключително модерно, или обърнете внимание повече на бюстиета. Забравете за черното и всички цветове комбинирайте, за да имате незабравим празник.

Предпочитани са като бельо не само корсети, но и за плажа това лято като бански костюм. Жените едновременно елегантни изглеждат и по-стройни. Британските бутици за бельо в продажбите на корсети 35% увеличение са регистрирали, за разлика от предходната година. Eдин бутик на всеки три минути онлайн продава корсет. Сред знаменитостите Лейди Гага и Риана подражават най-много на тази тенденция, а този тип бельо според производителите от 5 до 10 см талията намалява.

Италианският производител Santoni циркулярната тъкачна машина разработва, което позволява на един път да бъде изтъкан сутиенът и изцяло, вместо необходимостта отделните части кроени отделно да бъдат и впоследствие съшивани. Това води до толкова разпространените днешни безшевни сутиени. Hanro, Ballet и Chantelle са между най-известните запазени марки, които бюстиета и сутиени предлагат, от екологично-чисти материи изработени, бамбукови влакна съдържащи.

Корсет ли да си купите или оформящо бельо? Това оръжие от прастари времена се използва. За да го приложите ви е необходимо обаче с воля и търпение да се въоръжите. Наистина е доста неудобно носенето на оформящо бельо или корсети. Обаче е поразителен ефектът и в защита изцяло на народната мъдрост “Трай, бабо, за хубост”. В модерния свят от толкова престараване няма нужда и да прибегнете можете към този вариант в краен случай само, на много официално парти например, когато трябва задължително в елегантна шикозна рокля да се вмъкнете.

Едва ли да оспорва би се наел някой факта, че на нежния пол сред най-мощните и сексапилни оръжия, е дамското бельо – корсети, кюлоти и бюстиета. Винаги ли така е било обаче? Истината е, че в днешния смисъл на думата „бельо” не е имало през средните векове дори, макар да се появила традицията сред висшето съсловие по-тънка и лека одежда да се носи под другата. До 17 век била разкош долната риза, които само заможни хора можели да си позволят.

Start typing and press Enter to search