Какво означава номера на …

какво означава

Номерът на жилището е показател каква е атмосферата му ?! Наистина ли е така? Ами да прегледаме тълкуванията и сами да преценим! Съвсем накратко искам в началото да припомня едни думи на Питагор: „Човек е сбор от числа с краен резултат”. Цитатът не кореспондира твърде с настоящата тема, но ще прибавя, че той е вярвал в силата на цифрите, които са символи и посланици на космическата енергия, те са навсякъде около нас, но

трябва да умеем да ги разчитаме…
И така, редуцирайте номера на жилището си до едно-цифрено число. Например, ако живеете на номер 213, тогава събирате 2+1+3 = 6.

Номер-1

Жилище под влияние на тази вибрация е под закрилата на Слънцето. В него добре се чувстват личности с по-буен темперамент, отявлени лидери или пък творчески личности.
Съжителството в този дом понякога може да е изпълнено с много топлота, страст, радост и ентусиазъм, в други случаи с противопоставяне или съперничество, но със сигурност преобладава динамиката, желанието за живот в един по-общ смисъл, необходимостта да се върви напред.
Материалните блага не се преследват самоцелно, а се правят стойностни инвестиции. Работата задължително се редува с почивка, която да радва сетивата и да подхранва духа.
„Домът на Слънцето” предлага успехи за хора с „големи сърца”, надарява ги и с доза късмет. Но ако „сърцето не е отворено за посланията му”, счита се, че живущите страдат от проблеми с кръвообращението или домът се разпада…
Подходящи цветове- оранжево, златисто-жълто, бяло и лилаво.
Камъни- кехлибар, диамант, топаз.

Номер-2

Жилище под влияние на тази вибрация е под закрилата на Луната. Тя символизира нежната грижа, майката, сътворението, отдадеността.
В този дом добре се чувстват представителите на водните знаци /Риби, Рак и Скорпион/, както и на земните знаци /Телец, Близнаци, Козирог/.
Емоциите тук преобладават, както и съвсем битови, текущи въпроси за разрешаване.
Възможни са променливи настроения, диктувани от подчертан субективизъм или пък чувство на несигурност.
Хората в това жилище имат нуждата да се подкрепят един друг, за да успеят и, за да са щастливи.
Децата придобиват приоритетно значение по различни поводи.
Отношението към парите също варира в крайности- от скъперничество до разсипничество.
Счита се, че ако няма достатъчно прояви на сърдечност и любов в такъв дом, ако „грижата” не е насочена между членовете на семейството- вид внимание, тогава живущите страдат депресивни състояния или домът се разпада.
Подходящи цветове: сребристо, бледожълто, бледолилаво.
Камъни- перли, лунни камъни.

Номер-3

Жилище под влияние на тази вибрация е под закрилата на Юпитер.
Живущите притежават огнен темперамент, който трябва да се „разтоварва” по подходящи начини- спортуване, вид хоби, голяма професионална ангажираност.
Но са твърде вероятни и други варианти- постоянно желание или нужда от ремонти в дома…например, оказва се, че спешно трябва да се смени водопроводът или пък според вас „диванът вече е навършил три години и е твърде стар”, вариантите са много и подтикват „да сте на педал”.
Тук никога не е скучно, възможно е да има бурни реакции, спорове, но и смях, като лошото настроение рядко се задържа.
Всъщност, „обновлението” на чувствата също са задължителни, а рутината направо убива…
Обитателите на дома са подчертани индивидуалисти и е възможно с времето да се ангажират предимно със своите лични дела.
Счита се, че хората в такъв дом, трябва да внимават да не прекрачват определени морални норми, иначе са застрашени от инциденти и обрати.
Подходящи цветове: оранжево, лилаво, жълто, тюркоазено.
Камък: тюркоаз.

Номер-4

Жилище под влияние на тази вибрация е под закрилата на Уран.
Хората в този дом може и да не са сплотени с бурни страсти, но здравият разум и трезвите преценки са много скрепяващи. Въпреки че се привличат от промените, а предизвикателствата не са им чужди, обитателите на този дом ценят преди всичко семейните традиции и са готови да им служат.
Обичат да комуникират, може би по-често от обичайното използват телефони, интернет. Афинитет към новите технологии и/или електрониката.
Не рядко, живущите тук се стремят да „ръководят” и то чрез манипулации.
Любов към пътешествията или „внезапни” провокации в тази посока. Ако се осъществят- действат „зареждащо”.
Хармонични цветове за дома: синьо, синьо-зелено, сребристо.
Камъни подобряващи атмосферата- кварц, лазурит, малахит.

Номер-5

Жилище под влияние на тази вибрация е под закрилата на Меркурий.
Тук преобладава разумът, а не чувствата и/или чувствата се филтрират от разума, особено когато трябва да се вземат важни решения.
Хората в него обичат да обсъждат различни теми, да спорят по между си, обединяват ги някакви общи идеи, каузи, вид единомислие. Взаимното уважение е определящо, а не демонстрацията на силни чувства.
Възможно е да имат активна обществена позиция, да се привличат от политика или пък от наука, образование- „меркурианските” варианти са много, но са на лице високи амбиции.
Харесват пътуванията, промените и ги привличат по различни начини.
Опасността тук се диктува от факта, че критичността може да прерасне в критикарство и да предизвика отчуждение.
Счита се, че ако преобладава негативната мисъл, може да предизвика заболявания на нервната система.
Подходящи цветове за дома- пурпурни, перлено-сиво, сребристо.
Подходящи камъни, хармонизиращи атмосферата- аквамарин, кварц.

Номер-6

Жилище под влияние на тази вибрация е закриляно от Венера. В този дом, всичко е устроено така, че да обслужва комфорта и уюта. Подредено е с вкус и естетичен усет. Хармонична атмосфера, вероятно доста приятели, кулинарни шедьоври и т.н.
Домът предразполага към отдих от напрегнато ежедневие.
Често има котка или куче, много цветя…
В негативен план, тази вибрация може да се прояви като склонност да се прекалява с всякакви удоволствия- от почивка и храна до плътски наслади и ако те не се удовлетворят, предизвикват трудно контролируеми реакции.
Подходящи цветове са синьо и розово.
Камък подходящ за дома-опал.

Номер-7

Жилище под влияние на тази вибрация е закриляно от Нептун.
Живущите в него са под влияние на ярки емоционални преживявания, отключващи нагласи да се поразсъждава върху смисъла от живота, кармата, внезапните и трудно контролируеми ситуации, които ни връхлитат.
Възможни са вид ограничения от психични и двигателни до имуществени и материални.
Счита се, че обитателите на такъв дом трябва да са духовно извисени и да осъзнават своите грешки, иначе страдат жлъчката, стомахът, отключват се авто-имунни заболявания.
Препоръчват се пактикуването на йога, медитация, слушане на хубава музика, добре е, ако има някаква течаща вода, аквариуми.
Атмосферата благоприятства развитието на таланти и/или някакви свръх заложби, ако се активират положителните страни на планетарната вибрация.
Подходящи цветове- морско зелено и тъмно синьо.
Камъни: смарагд, аметист.

Номер-8

Жилище под влияние на тази вибрация е закриляно от Сатурн.
Живущите в него са преди всичко прагматици, амбициозни или поне усърдни в изпълнението на своите задачи.
Рядко им се дава нещо в даром и за това приемат живота твърде сериозно.
В материален план са възможни два варианта- или натрупване на голямо богатство или постоянни ограничения/обрати, при условие, че преобладава само материализмът и липсват духовни нагласи.
Радостта може да си отиде от този дом, ако хората забравят, че не всичко е пари или пък трябва да се заделя и за вид удоволствия, развлечения…
Малко приятели, но качествени.
Счита се, че ако обитателите не се съобразяват с посланията на Сатурн, страдат костите, зъбите, храносмилателната система, нарушават се сериозно връзките между различните поколения в семейството.
Подходящи цветове: тъмнозелено, кафяво.
Камъни: диамант, оникс.

Номер-9

Жилище под влияние на тази вибрация е закриляно от Марс.
Живущите в него са амбициозни или подчертани индивидуалисти. Марс – е планета свързвана с агресията, така че явно или не, тук постепенно ескалира вид напрежение, което може да се разтоварва по различни начини- караници, склонност да се действа на инат, да се проявява безразличие или дори да се отключват вредни навици, като постоянно пушене /все пак огън без дим няма/, пиене на алкохол /”огнена вода”-която кореспондира със силните страсти/, психическа неуравновесеност и др.
В позитивен план, наличието на много енергия е повод да се правят големи планове, стимулира се инициативността, борбеността, така че обитателите на този дом рядко водят посредствен живот. Обикновено той е бурен и често съпътстван със значими личностни успехи или поне свръх активност в дадено направление.
Марсовата вибрация се преработва по-лесно, ако хората са постоянно ангажирани и не безделничат. Хубаво е да дадат място и на Венера-символ на любовта и то по един осъзнат, красив и дипломатичен начин типичен за нея.
Счита се, че ако семейството не се съобразява с тези послания е застрашено от инциденти, проблеми с кръвоносната система или се разпада…
Подходящи цветове- бяло и червено.
Камък: рубин.

horoskop-astrom.com

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search