Какво искат съвременните жени?

Какво искат съвременните жени?

1 апарат за цялостна промяна с бързи резултати

„Съвременната жена иска да изглежда перфектно, при това бързо, без болка и без възстановителен период. Тя иска да се разкраси в обедната си почивка и след като излезе от клиниката да изглежда така, сякаш не е била на процедура само преди минути“. Това каза международният клиникъл трейнър в областта на фотоподлмладяването Авигейл Финк. Тя дойде от Израел в България специално, за да обучи български специалисти. Авигейл разказа как живеят жените в Израел, като даде личен пример. „Моята майка е на 71 години, зъболекар е, работи в 5 различни клиники и е моя пациентка. Тя няма никакво време, затова ми казва: „Авигейл искам да ме направиш да изглеждам млада и свежа, но без операция и искам веднага след процедурата да мога да се върна на работа без да изглеждам като плашило, потънало в болки“.

Как се постига всичко това? Отговорът на този въпрос е лесен: с новите технологии в областта на неинвазивната естетична дерматология. Днес поговорката „Трай бабо за хубост“ не е актуална. Тежките пластични операции са демоде. Хитът в тази индустрия са апаратите за неинвазивно подмладяване, които дават бързи резултати, без болка и възстановителен период. Един от тях представи Авигейл Финк докато беше в България. Тя препоръча горещо – Sharplight. В България има само един такъв апарат и той се намира в център по естетика Persona. Технологията е съвсем нова и променя човек от главата до петите – буквално. Sharplight разполага с програми за фотоподмладяване на лицето, шията и деколтето, с програма за извайване на тялото,антицелулитна програма, както и с програма за фотоепилация. Накратко много процедури в един апарат.

Уникалното при него е програмата за фотоподмладяване, при която се изпращат светлинни импулсни в дълбоките слоеве на кожата. Там светлината се трансформира в топлина като по този начин се стимулира естествената способност на кожата да се регенерира. А именно като синтезира повече колаген и еластин, които са отговорни за гладкостта на кожата.

Апаратът дава отлични резултати при различни специфични проблеми на кожата, като бръчки и фини линии, петна, акне, целулит, разширени пори и видими капиляри, нежелано окосмяване.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search