Какво искат съвременните жени?

КРАСИВИКакво искат съвременните жени?

Какво искат съвременните жени?

1 апарат за цялостна промяна с бързи резултати

„Съвременната жена иска да изглежда перфектно, при това бързо, без болка и без възстановителен период. Тя иска да се разкраси в обедната си почивка и след като излезе от клиниката да изглежда така, сякаш не е била на процедура само преди минути“. Това каза международният клиникъл трейнър в областта на фотоподлмладяването Авигейл Финк. Тя дойде от Израел в България специално, за да обучи български специалисти. Авигейл разказа как живеят жените в Израел, като даде личен пример. „Моята майка е на 71 години, зъболекар е, работи в 5 различни клиники и е моя пациентка. Тя няма никакво време, затова ми казва: „Авигейл искам да ме направиш да изглеждам млада и свежа, но без операция и искам веднага след процедурата да мога да се върна на работа без да изглеждам като плашило, потънало в болки“.

Как се постига всичко това? Отговорът на този въпрос е лесен: с новите технологии в областта на неинвазивната естетична дерматология. Днес поговорката „Трай бабо за хубост“ не е актуална. Тежките пластични операции са демоде. Хитът в тази индустрия са апаратите за неинвазивно подмладяване, които дават бързи резултати, без болка и възстановителен период. Един от тях представи Авигейл Финк докато беше в България. Тя препоръча горещо – Sharplight. В България има само един такъв апарат и той се намира в център по естетика Persona. Технологията е съвсем нова и променя човек от главата до петите – буквално. Sharplight разполага с програми за фотоподмладяване на лицето, шията и деколтето, с програма за извайване на тялото,антицелулитна програма, както и с програма за фотоепилация. Накратко много процедури в един апарат.

Уникалното при него е програмата за фотоподмладяване, при която се изпращат светлинни импулсни в дълбоките слоеве на кожата. Там светлината се трансформира в топлина като по този начин се стимулира естествената способност на кожата да се регенерира. А именно като синтезира повече колаген и еластин, които са отговорни за гладкостта на кожата.

Апаратът дава отлични резултати при различни специфични проблеми на кожата, като бръчки и фини линии, петна, акне, целулит, разширени пори и видими капиляри, нежелано окосмяване.

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

4 погрешни схващания на тема избелване на зъби

Процедурата има своята специфика и гарантира резултати, а нашата информираност е от съществено значение,...

Как да изглеждате по-високи

Жените мечтаят да са високи и стройни за да могат да носят всяко облекло...

Съвети при избора на дамски обувки

Обувките с висока платформа са тайната тръпка на по-голямата част от модерните жени. Всяка...

Модните обувки при дамите

Модните обувки при дамите през последните два сезона се отличават със заострен нос и...