Как да изберем подарък за мъж?

ТЯ И ТОЙКак да изберем подарък за мъж?

подарък за мъжПодарък за мъж? Лесно е! 

Парфюмът си остава подаръкът, който излъчва финес, лукс и послание. Щом търсите подарък за мъж, то непременно разгледайте парфюмите подробно. Какъвто и да е въпросният човек, когото  искате да зарадвате, то със сигурност обича да ухае приятно, а най-вероятно и съблазнително.

Парфюм за мъж е най-популярният и елегантен подарък, който приляга за всеки повод и всякакви отношения. Колега, приятел, съпруг, гадже, син, шеф…

Разбира се, това важи, когато става дума за маркови парфюми. Няма как да проявим вкус, изисканост и внимание с евтина козметика. А ако поводът е рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година – то непременно парфюмът трябва да е марков и с послание.

Посланието се съдържа в аромата. Независимо каква козметика ползва мъжът, който искате да зарадвате, то отделете време и разгледайте подробно сайтовете, предлагащи парфюми. Когато в тях има описание на ароматите, то това е знак, че предлагат маркова козметика. Ето този сайт за парфюми е такъв http://bg-parfum.info

Описанието ще ви насочи за посланието, което искате да изпратите на мъжа, който ще получи вашия подарък. Пример?

 

CAROLINA HERRERA 212 SEXY за мъже

Един от малкото аромати, които държат своята класа и не отстъпват водещо място от 2007 година. Това говори достатъчно. Ароматът е свързан дълбоко със сексапил и съблазън. Ако желаете да покажете колко привлекателен е мъжът, на когото ще подарите парфюм – то това е най-точният избор.

Подходящ за: дневен, вечерен, за делови срещи, за клуб.

Ако пък държите да изненадате с по-нов аромат, то уникално предложение е VERSACE EROS или PRADA LUNA ROSSA.

Най-бързият начин за справка с историята на всеки парфюм е интернет. Всеки сайт, който предлага маркова козметика, е публикувал поне няколко изречения за всеки продукт. Разбира се, ако сте закъснели с избора на подарък или нямате време да обикаляте по магазините – интернет е вашето решение. Поне при покупката на парфюм ги няма притесненията и тревогите от рода на „дали ще му стане“ (говорим за обувки и дрехи, например). Не забравяйте, че при пазаруването по интернет имате права – може да върнете закупената стока, при определени условия, до 7 дни след покупката. Така че – действайте смело, особено ако попаднете на промоции и големи отстъпки. Електронните магазини за парфюми могат да си позволят да правят по-големи намаления, най-малко поради факта, че нямат разходи за наем на помещетие, оборудване и всичко съпътстващо.

Подарък за мъж е трудно да се избере в няколко типични случая:

– не ви е много близък – не сте му подарявали досега нищо

– много ви е близък – купували сте му какво ли не

– има си всичко

В тези случаи, най-подходящ подарък за мъж е парфюм. Колкото това да ви звучи протоколно, то не случайно е тенденция. Всички традиционни неща са се превърнали в традиция, точно защото са подходящи и адекватни.

Когато изберете подаръкът за мъж да бъде парфюм, то това често е и подарък за самите вас, ако сте жена. Защо? Няма нищо по-приятно от уханието което ви допада, излъчващо се от мъж, който е около вас.

Егоистично? Не! По-скоро – емоционално!

 

- реклама -spot_img

Правилният човек за мен – партньорски хороскоп

Връзките между хората са сложен комплекс от много компоненти. Склонна съм да вярвам, че...

КОРЕМЪТ И ЖЕНСКАТА ЕНЕРГИЯ

Ние знаем твърде малко за тази важна област в женското тяло и често рушим...

Как се прави предложение за брак – няколко идеи

Няколко идеи за предложение за брак в снимки Как да направите предложение за брак по...

ТЯ! Или как мъжът определя високата класа на жената

Господа, Ето кои са основните критерии, по които да разберете, че си имате работа...