Идеи за романтични настроения

КРАСИВИИдеи за романтични настроения

Любовни идеи

Когато човек е истински влюбен, едва ли има нужда от специални поводи, за да го покаже, но все пак, малцина биха отрекли, че Свети Валентин е един от най-обичаните, най-изпълнени с романтично настроение и ентусиазъм празници, посветен на всички, улучени от стрелата на Купидон. Попадналите в плен на любовта, още от първите дни на февруари, а по-предвидливите, дори и от по-рано, започват да предизвикват мислите си да им подскажат интересни идеи за Свети Валентин. Особено когато става дума за нежната половина от човечеството – дамите. Въображението при тях, когато трябва да бъде подчинено в името на това да се появят запомнящи се идеи за Свети Валентин, които да оставят незабравими спомени у любимия мъж, може да придобие впечатляващи висоти.

Все пак, понякога забързаното ежедневие и натрупаната вследствие умора, могат да поставят и най-големите експерти в съчиняването на идеи за Свети Валентин пред сериозно изпитание. Накратко, времето и енергията не винаги са достатъчни. За всички вас, забързани, усърдно работещи, но въпреки това желаещи да изненадат подобаващо половинките си, дами, представяме за ваше улеснение, няколко идеи за Свети Валентин, с които да направите празника на любовта още по-интересен и запомнящ се.

Идеи за Свети Валентин

Да започнем с храната за Свети Валентин – винаги е лесно да се заиграете с нея. Просто изрежете сърчица, от моркови, от хляб, от картофи, или от каквото друго ви хрумне и ги добавете като декорация към закуската, обяда или вечерята. Най-добре и за трите! Нека бъде празнична трапезата.

Идеи за Свети Валентин

Не може да има празник, в това число и Свети Валентин,  без празнична прическа. Създава настроение, отразява се добре и на самочувствието. Ако не можете сами да сплетете косата си под формата на сърце, винаги може да помолите вашия фризьор или най-добрата си приятелка – откъде да сте сигурни дали у нея не дреме коафьор със завидни умения?

Идеи за Свети Валентин

 Повечето жени обичат да глезят не само косите си, но и ноктите си. Имате още един повод да ги поглезите на Свети Валентин. Най-малкото, което можете да направите, е да си нарисувате сърчица, бързо и лесно. Ще зарадвате и себе си, и половинката си с по-различен, празничен маникюр! 

Идеи за Свети Валентин

Представяте ли си Свети Валентин без сладки? Абсурд, нали? На помощ тук идват мъфините, които, независимо от рецептата, която сте избрали, е силно препоръчително в духа на празника да бъдат под формата на сърце. Ако не разполагате с форма за мъфини, чиито гнезда са сърцевидни, винаги можете сами да си направите сърчица от хартиени формички. Сладко и романтично!

Идеи за Свети Валентин

Мислите си, че кламерите са поредният скучен канцеларски артикул? Не и когато са розови, не и когато гъвкавостта им позволява да оформите от тях сърчица. Така оформени, можете да прикрепите към тях романтични послания до любимия човек към книгата, която чете в момента.

Ще се радваме да споделите с нас още идеи за Свети Валентин, за благото на всички влюбени. Забавлявайте се! Обичайте се!

И вижте тук за подарък за Свети Валентин 

снимки: фейсбук

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

4 погрешни схващания на тема избелване на зъби

Процедурата има своята специфика и гарантира резултати, а нашата информираност е от съществено значение,...

Как да изглеждате по-високи

Жените мечтаят да са високи и стройни за да могат да носят всяко облекло...

Съвети при избора на дамски обувки

Обувките с висока платформа са тайната тръпка на по-голямата част от модерните жени. Всяка...

Модните обувки при дамите

Модните обувки при дамите през последните два сезона се отличават със заострен нос и...