Идеи за Свети Валентин

Идеи за Свети Валентин

Подарък за Свети Валентин. Бижута за Свети Валентин. Обеци за Свети Валентин. Подарък за жена за Свети Валентин. Подходящ подарък за любима за Свети Валентин.

Когато човек е истински влюбен, едва ли има нужда от специални поводи, за да го покаже, но все пак, малцина биха отрекли, че Свети Валентин е един от най-обичаните, най-изпълнени с романтично настроение и ентусиазъм празници, посветен на всички, улучени от стрелата на Купидон. Попадналите в плен на любовта, още от първите дни на февруари, а по-предвидливите, дори и от по-рано, започват да предизвикват мислите си да им подскажат интересни идеи за Свети Валентин. Особено когато става дума за нежната половина от човечеството – дамите. Въображението при тях, когато трябва да бъде подчинено в името на това да се появят запомнящи се идеи за Свети Валентин, които да оставят незабравими спомени у любимия мъж, може да придобие впечатляващи висоти.

Все пак, понякога забързаното ежедневие и натрупаната вследствие умора, могат да поставят и най-големите експерти в съчиняването на идеи за Свети Валентин пред сериозно изпитание. Накратко, времето и енергията не винаги са достатъчни. За всички вас, забързани, усърдно работещи, но въпреки това желаещи да изненадат подобаващо половинките си, дами, представяме за ваше улеснение, няколко идеи за Свети Валентин, с които да направите празника на любовта още по-интересен и запомнящ се.

Идеи за Свети Валентин

Да започнем с храната за Свети Валентин – винаги е лесно да се заиграете с нея. Просто изрежете сърчица, от моркови, от хляб, от картофи, или от каквото друго ви хрумне и ги добавете като декорация към закуската, обяда или вечерята. Най-добре и за трите! Нека бъде празнична трапезата.

Идеи за Свети Валентин

Не може да има празник, в това число и Свети Валентин,  без празнична прическа. Създава настроение, отразява се добре и на самочувствието. Ако не можете сами да сплетете косата си под формата на сърце, винаги може да помолите вашия фризьор или най-добрата си приятелка – откъде да сте сигурни дали у нея не дреме коафьор със завидни умения?

Идеи за Свети Валентин

 Повечето жени обичат да глезят не само косите си, но и ноктите си. Имате още един повод да ги поглезите на Свети Валентин. Най-малкото, което можете да направите, е да си нарисувате сърчица, бързо и лесно. Ще зарадвате и себе си, и половинката си с по-различен, празничен маникюр! 

Идеи за Свети Валентин

Представяте ли си Свети Валентин без сладки? Абсурд, нали? На помощ тук идват мъфините, които, независимо от рецептата, която сте избрали, е силно препоръчително в духа на празника да бъдат под формата на сърце. Ако не разполагате с форма за мъфини, чиито гнезда са сърцевидни, винаги можете сами да си направите сърчица от хартиени формички. Сладко и романтично!

Идеи за Свети Валентин

Мислите си, че кламерите са поредният скучен канцеларски артикул? Не и когато са розови, не и когато гъвкавостта им позволява да оформите от тях сърчица. Така оформени, можете да прикрепите към тях романтични послания до любимия човек към книгата, която чете в момента.

Ще се радваме да споделите с нас още идеи за Свети Валентин, за благото на всички влюбени. Забавлявайте се! Обичайте се!

И вижте тук за подарък за Свети Валентин 

снимки: фейсбук