Идеи за Свети Валентин

ДОМИдеи за Свети Валентин

Добро утро, любими!
ИДЕИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН
Закуска за влюбени

Подарък за Свети Валентин. Бижута за Свети Валентин. Обеци за Свети Валентин. Подарък за жена за Свети Валентин. Подходящ подарък за любима за Свети Валентин.

Идеи за Свети Валентин

Голямата любов може да бъде изразявана с малки жестове. Обичта и вниманието могат да се покажат дори с една нежната утринна целувка. Това не е задача за жените или за мъжете специално и поотделно – това е предложение към онзи, който истински е влюбен и търси оригинален начин да покаже чувствата си в Деня на влюбените.
И какво по-сладко от това – да събудиш любимия човек със закуска в леглото на Свети Валентин.

Идеи за Свети ВалентинНаправете незабравим този ден!

Изненадайте любимия, като му приготвите препечени филийки, изрязани с формички за сладки, наподобяващи сърца.
Ако не разполагате с такава форма, то не се страхувайте да изрежете сърца от филийката хляб  “на ръка” – те може да се окажат и по-красиви, и по-артистични!

Идеи за Свети ВалентинАко запазите филийката, от която вече сте изрязали сърце, можете да я поставите в грил с чукнато в празнината яйце. Яйцето ще се запече в съответната форма. Украсете с капчици кетчуп, от които също можете да “нарисувате” сърца, както е показано на снимките. Червени доматчета или лютеница също са добра идея за декорация за закуската за влюбени.  Ако разполагате и с червени, печени чушки това ще е чудесно, защото доста лесно ще ги оформите във форма на сърце.  Или ги накъсвате на ивици и оформяте сърцето или ако са от по-големите изрязвате с помощта на форма за сладки няколко сърца и ги нареждате около сандвичите.

Идеи за Свети Валентин

Ако сутрин закусвате яйца, то ето още идеи за Свети Валентин
На снимката виждате колко лесно и интересно може да изпържите яйца във формата на сърце от кренвирши.
Декорацията може да е от от всичко, което е с червен цвят – домати, червени чушки, червено цвекло… с две думи дайте воля на въображението си или просто се оглеждайте в магазина за червени стоки.

 1

Идеи за Свети ВалентинПригответе кафе със сметана, а върху сметаната “посолете” какао с форма на сърце. Как? Изрежете малко сърце в средата на лист хартия и поставете листа върху чашата с кафе. В обикновена солница сложете какао и поръсете обилно. Това е начин да украсявате и сладкиши, пудинги и други лакомства, които бихте приготвили. На снимката е показано с пудра захар върху сладкиш. Ефектът може да се постигне и с канена върху мляко, но в случай че половинката ви обича този аромат. 

Идеи за Свети ВалентинПредлагаме ви и една великолепна идея – ябълките на влюбените! Подберете червена и зелена ябълка, изрежете в тях с помощта на предварително подготвен картонен шаблон две сърца и ги разменете. Така ще получите зелена ябълка с червено сърчице и червена ябълка със зелено сърчице.

Още идеи за Свети Валентин може да откриете във въображението си, нужно е само да ну се отдадете. Всички плодове и зеленуци с черввен цвят за важни за този ден.  Потърсете и купете такива, а идеите сами ще се появят.
Важното е да напарвите този ден незабравим с малките закачки, които ще си спомняте дълго време, дори и те са са били  не чак толкова перфектно изпълнени.
И накрая – не забравяйте да прегърнете любимия и да му кажете колко много го обичате! Всеки има нужда от това –  да му бъде показано, че е специален, че е единствен и неповторим, защото някой е казал: “Може да се живее и без любов, но що за живот би било това?..”
снимките са от фейсбук и гугъл.

А за финал, може да му покажете какво бижу искате за подарък за Свети Валентин.

- реклама -spot_img

Индивидуален подход: Какъв е вашият цикъл на сън

Съобразете нуждите си за рестарт на организма, при създадени идеални условия за пълноценна почивка...

Полезни съвети за почистването

Как да чистим вкъщи бързо и лесно? Преди всичко си определете срок, в който да...

Вредната химия и безвредни почистващи препарати

Вижте какво си причиняваме в името на чистотата и има ли безвредни почистващи препарати   ВРЕДНАТА ХИМИЯ...

Как домът ви да остане топъл и да не плащате високи сметки, когато пътувате

На ски или на спа, зимната ваканция e едно приятно и дългоочаквано разнообразие през...