Колко рози се подаряват?

ТЯ И ТОЙКолко рози се подаряват?

Колко рози се подаряват?

Подарък за Свети Валентин. Бижута за Свети Валентин. Обеци за Свети Валентин. Подарък за жена за Свети Валентин. Подходящ подарък за любима за Свети Валентин.

Когато думите не стигат – цветята проговарят!

Не подарявайте жълти рози на Свети Валентин!

Бъдете активни! Не губете време като изпадате в измамни състояния на колебание, нерешителност и страх. Щом има празник и чувства – ясно е – не може без цветя!
Не знаете какви са подходящи? Колебаете се как да бъдат аранжирани? Страхуват се да ги подарите лично? Не знаете какво да изберете за определен бюджет? А подарък? Разбира се че трябва и подарък!

Най-подходящ подарък за Свети Валентин е бижу!

Имате ли смелост да подарите сто рози? А да подарите една роза? Или дванадесет рози? Каква е разликата ли? Това са три различни послания! Символиката на цветовете също има огромно значение.
Червената роза е символът на любовта. Но ако комбинирате бели и червени рози, то несъмнено казвате „завинаги заедно“. С бяла роза се вричате във вярност и казвате „вярвай ми“. Жълтата роза е израз на приятелство (не подарявайте жълти рози на любимата си, точно на Свети Валентин). Розовата роза е израз на тайна любов.
А колко рози се подаряват?
Бройката на розите е от съществено значение за посланието. И знаете ли, че да подарите 100 рози, не значи „аз съм богат“ или „обожавам те“. Сто рози носят посланието „ти си вечната ми любов“. Затова внимавайте да не се вречете във вечна любов, ако все още е рано за това.

Ако искате да изразите благодарност и уважение – етикетът изисква 12 рози.
Една роза е послание за любов. Изберете червена роза, ако любовта ви е споделена и розова роза, ако любовта ви е все още потайна.

ПРОЧЕТЕТЕ И ЗА СИМВОЛИКАТА НА БРОЯ НА РОЗИТЕ: http://pojelania-podaraci.eu/kolko-rozi-se-podaryavat В САЙТА ЗА ПОДАРЪЦИ.

А сега за подаръка! Най подходящ подарък за деня на влюбените е бижу! Всяка дама или господин би се зарадвал на бижу от любимият си човек. Остава спомен и аксесоар който ще напомня в годините напред, че това бижу е било знак на обич на Свети Валентин през съответната година. Вечен подарък, вечен спомен. Колкото повече бижута се натрупат в годините, толкова по-добре! Постоянство в любовта!

Господа, най-очарователната и незабравима изненада за всяка дама за Свети Валентин е да се появите пред нея с Червена роза, бутилка червено вино и бижу с червен камък. Финес, красота и добро ниво, с което да кажете „обичам те“. Стойността на подаръците нямат значение, те са символ. Значение има изборът на подарък и как ще бъде поднесен.

Това, с което ние може да ви помогнем е обеци с червен камък – вижте тук http://helenabg.com/magazin/подарък-за-свети-валентин/ 

Пожелаваме ви споделена страст!

- реклама -spot_img

Правилният човек за мен – партньорски хороскоп

Връзките между хората са сложен комплекс от много компоненти. Склонна съм да вярвам, че...

КОРЕМЪТ И ЖЕНСКАТА ЕНЕРГИЯ

Ние знаем твърде малко за тази важна област в женското тяло и често рушим...

Как се прави предложение за брак – няколко идеи

Няколко идеи за предложение за брак в снимки Как да направите предложение за брак по...

ТЯ! Или как мъжът определя високата класа на жената

Господа, Ето кои са основните критерии, по които да разберете, че си имате работа...