Идеи за дома

Как да направим дома си по-красив и уютен

Ако искате да разнообразите обстановката у дома или да я освежите, не тичайте веднага в магазините да купувате нови неща, а се вгледайте първо в това, което вече имате! Ако въображението ви има нужда от стимул, ще ви предложим няколко идеи за дома в стил „направи си сам“.

идеи за дома

Върху удобния диван и фотьойлите можете да нахвърляте много възглавнички, които да изработите сами и само с налични материали. Извадете всички възможни калъфки за възглавници, които имате, подберете подходящите. Ако не одобрите нито една, то пробвайте да ушиете сами калъфче от стара рокля, риза, шал, пуловер, перде, покривка, детско одеалце или нещо друго, което вече не използвате. Направете си декорация с апликирани цветя, листа, геометрични фигурки…

идеи за дома

На снимките виждате няколко идеи за декоративни възглавнички, които можете да сътво

рите съвсем сами. Не е задължително да имате шевна машина. Всичко това може да бъде изработено и “на ръка”, само с игла, конец и ножица. За пълнеж на възглавничките използвайте стари вълнени пуловери и жилетки, защото те може да са и по-твърди от тези, на които спим. Когато подредите новите си красиви възглавници, ще се почувствате истински творец и ще се радвате на дружелюбна среда, защото в тях е закодирана вашата индивидуалност!Вие избирате какво ви харесва! Така влагате в интериора своя естетика, лична и уникална. Тя не може да бъде заместена от нищо друго!

Успех!

Споделете с нас и вашите идеи за дома

 

581314_359568354166555_990974573_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search