Копчета за прикриване на петна и скъсано

- реклама -spot_img

копчетаЗа копчетата и дрехите!

Какво е копчето? Мъничко или по-големичко кръгче от кост, пластмаса, стъкло, седеф, дърво… чрез което затваряме отвор на дреха, така ли? Не. Копчето може да има още предназначения и едно от важните е – украса!

Вземете една обикновена черна жилетка и поставете върху нея копчета, каквито ви се намират у дома. Тя изглежда различна с всяко от тях, нали?

Решавате, че тази жилетка ще носите с вечерен тоалет – тогава намерете златни, сребърни или кристални копчета. Ако смятате да я носите в ежедневието – купете си копчета от рог, пластмаса или дърво. За да придадете на жилетката младежки вид, пришийте й най-различни по цвят и форма копчета.

Не се колебайте да пришиете и копчета, които ще останат само декоративни и няма да служат за закопчаване. Ако някоя дреха ви е любима, но се дразните от глупава щампа или бродерия, закрийте я с композиция от различни копчета. По същия начин можете да постъпите и с дреха, която сте скъсали непоправимо или сте й направили петно.

Всичко може да бъде спасено!

Следвайте максимата “От всеки дефект – ефект!”. И един много важен съвет: когато купувате копчета, съобразявайте с тъканта, върху която ще ги пришивате. Леките дрехи изискват леки копчета! Струпването им на едно място създава известна тежест за текстила. Така че – внимателно подбирайте копчетата не само по цвят, форма и големина, но и по тежест! Преровете гардероба си и обновете някоя риза, жилетка, сако.

Ще останете доволни от резултата, защото ще се почувствате със съвсем нова дреха.

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА