Българи откриха храна срещу рак и инфекции

ЗДРАВИБългари откриха храна срещу рак и инфекции

храна срещу ракХрана срещу рак!

Млечен пастет убива раковите клетки!

След 37 години упорита работа микробиологът проф. Христо Чомаков и екипът му успяха да създадат храна, която се бори с рака, сърдечносъдовите заболявания и инфекциите.
Продуктът е млечен пастет, който се произвежда в мандра Родопа милк, с управител Милкана Йорданова. Търсете го под името СТОЛЕТНИК. Вече е на пазара.

храна срещу ракМлечният пастет убива раковите клетки. От 100 загиват 81 при ежедневна консумация от него по 150 – 200 грама. По препоръка на проф. Христо Чомаков, пастетът трябва да се похапва на закуска и на вечера, като е възможно да е съчетан с препечена филийка, салата, боб или както пожелаете. Здравословният ефект е невероятен.
Освен това, млечният пастет е много пикантен и вкусен.

След 15 дневно консумиране на 200 гр млечен пастет Столетник вече може да се забележат положителните резултати. След този период може да се отиде на доплер, за да се установи какво е здравословното състоние.
Продуктът има силен ефект за заздравяването на рани.
Съставките на млечният пастет са българско кисело мляко, извара, българско саламурено сирене, нерафинирано слънчогледово олио, лук, червен пипер.

Тайната е в това, че е спазено задължителното условие млякото да е българско. Другата тайна в рецептата е млякото да е от родопски крави. Затова млечният пастет се произвежда в мандрата Родопа милк, където млякото е от кафява родопска крава. Специфичните качества на млякото им е и от чистотата на района – 1 200 м. надморска височина. Професор Чомаков разкрива и още една ценност в млякото на кафявата родопска крава – особена киселинност която се образува още в началото на пашата, а също и силен антиоксидантен ефект.

За млечният пастет се използват живи бактерии за подквасването. Това е важно, защото когато са мъртви млякото няма лечебна стойност.

Добър ефект, продуктът има върху рак на дебелото черво, влияе благотворно на чревният тракт, укрепва цялостно имунната система, понижава кръвното налягане и много други.

Протичат сериозни изследвания, както и в хирургичното отделение на Александровска болница в София започват да дават от млечният пастет на пациенти с различен стадии на рак, разказа шефът на отделението, който е и част от екипа на „Столетник” проф. д-р Николай Яръмов. Проучвания ще се правят и в Геномния център съобщи управителят акад. Атанас Атанасов за Аgrozona.bg

Според коментари, продуктът може да се открие в магазин на бул. Васил Левски в София. Специализиран магазин за млечни продукти и деликатеси, точно срещу хотел Даунтаун или магазин Донита в София, бул. „Гоце Делчев“ № 105, на ъгъла с ул. „Кестенова гора“ до офиса на Уникредит Булбанк, съвсем близо до бул. „България“.

Да се надяваме скоро да е достъпен в търговската мрежа в цялата страна.

Изпратихме запитване към производителите за още информация. Когато получим отговор ще допълним статията.

 

- реклама -spot_img

Как да се подготвите за пролетно-лятното време?

Пролетта вече с пълна сила показва красотата си всеки ден и прогнозата за времето...

От плодовете, до секса – полезни съвети за справяне с пролетната умора

Как да хакнем собственото си тяло и да се преборим с широко разпространеното състояние...

Какви са полезните свойства на кафето?

Кафето е една от най-популярните топли напитки по цял свят. Тя ни носи енергия...

Списък с последствията от недоимък на витамин D

• Диабет, тъй като витамин D играе ключова роля за контрола на кръвната захар; •...