ЗДРАВОСЛОВНИЯТ И ВКУСЕН НАЧИН ДА ГОТВИМ!

- реклама -spot_img


ИДЕАЛНАТА КОМБИНАЦИЯ ОТ ЯСТИЯ ЗА БАЛАНСИРАНО МЕНЮ
САМО С ЕДИН УРЕД ОТ TEFAL

С помощта на новия ActiFry 2в1 приготвяте основното и гарнитурата едновременно

Няма нищо по-хубаво и вкусно от домашно приготвените ястия, подправени изцяло според вкуса ни. Често обаче се случва да нямаме време към сочните каренца или вкусната риба да приготвим и подходящата гарнитура от зеленчуци. В тези случаи най-често на масата ни присъства само основно ястие. А колко добре би било, ако можеше да приготвим и основното, и гарнитурата едновременно, без да губим допълнително време. Тогава всички ястия биха били перфектно балансирани и ще носят на тялото и сетивата ни най-важните хранителни вещества и още по-голямо удоволствие от перфектния вкус.

Сега Tefal представя на всички, предпочитащи вкуса на домашните ястия, най-новия член на семейството ActiFry – ActiFry 2в1 . С негова помощ ще може да разгърнете въображението си в кухнята и да сътворите най-апетитните ястия, придружени от подходяща здравословна гарнитура. И всичко това може да се случи едновременно!

Освен, че ще приготвяте ястията бързо и без усилия, с ActiFry 2в1 храната, която поднасяте, ще бъде и изключително здравословна. Благодарение на иновативната мерителна лъжица 2 в 1, ще може да добавите не само правилното количество мазнина, но и точното количество сол, базирани на изискванията на Световната здравна организация. Ястията ще бъдат вкусни, питателни, здравословни – без излишно количество мазнина и сол. Също така, технологията на ActiFry 2в1 доказано запазва по-голямо количество от хранителните вещества в хрупкавите зеленчуци.

Както и останалите уреди от серията ActiFry, новият ActiFry 2в1 е изключително лесен за ползване. В зависимост от предпочитаните продукти, едното ястие се поставя в основната купа на уреда, а другото – в иновативната тавичка. По този начин двете части от менюто се приготвят по едно и също време при това без досадното стоене до котлона. Бързо и лесно получавате перфектното ястие за вкусна вечеря с любимите хора или весел обяд с приятели.

ActiFry 2в1 предоставя още повече възможности за овкусяване на ястията според предпочитанията – с подправки, билки и други аромати. Представете си само на какво огромно разнообразие от комбинации и вкусове ще може да се насладите – сочни пилешки филенца, придружени от ароматни задушени картофи с билки или вкусна риба с чипс от тиквички и още много други. И всичко това само в един уред, без излишни усилия и изключително бързо.

ACTIFRY 2В1 – ЗДРАВОСЛОВНИЯТ И ВКУСЕН НАЧИН ДА ГОТВИМ!

 

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА