ЗДРАВОСЛОВНИЯТ И ВКУСЕН НАЧИН ДА ГОТВИМ!


ИДЕАЛНАТА КОМБИНАЦИЯ ОТ ЯСТИЯ ЗА БАЛАНСИРАНО МЕНЮ
САМО С ЕДИН УРЕД ОТ TEFAL

С помощта на новия ActiFry 2в1 приготвяте основното и гарнитурата едновременно

Няма нищо по-хубаво и вкусно от домашно приготвените ястия, подправени изцяло според вкуса ни. Често обаче се случва да нямаме време към сочните каренца или вкусната риба да приготвим и подходящата гарнитура от зеленчуци. В тези случаи най-често на масата ни присъства само основно ястие. А колко добре би било, ако можеше да приготвим и основното, и гарнитурата едновременно, без да губим допълнително време. Тогава всички ястия биха били перфектно балансирани и ще носят на тялото и сетивата ни най-важните хранителни вещества и още по-голямо удоволствие от перфектния вкус.

Сега Tefal представя на всички, предпочитащи вкуса на домашните ястия, най-новия член на семейството ActiFry – ActiFry 2в1 . С негова помощ ще може да разгърнете въображението си в кухнята и да сътворите най-апетитните ястия, придружени от подходяща здравословна гарнитура. И всичко това може да се случи едновременно!

Освен, че ще приготвяте ястията бързо и без усилия, с ActiFry 2в1 храната, която поднасяте, ще бъде и изключително здравословна. Благодарение на иновативната мерителна лъжица 2 в 1, ще може да добавите не само правилното количество мазнина, но и точното количество сол, базирани на изискванията на Световната здравна организация. Ястията ще бъдат вкусни, питателни, здравословни – без излишно количество мазнина и сол. Също така, технологията на ActiFry 2в1 доказано запазва по-голямо количество от хранителните вещества в хрупкавите зеленчуци.

Както и останалите уреди от серията ActiFry, новият ActiFry 2в1 е изключително лесен за ползване. В зависимост от предпочитаните продукти, едното ястие се поставя в основната купа на уреда, а другото – в иновативната тавичка. По този начин двете части от менюто се приготвят по едно и също време при това без досадното стоене до котлона. Бързо и лесно получавате перфектното ястие за вкусна вечеря с любимите хора или весел обяд с приятели.

ActiFry 2в1 предоставя още повече възможности за овкусяване на ястията според предпочитанията – с подправки, билки и други аромати. Представете си само на какво огромно разнообразие от комбинации и вкусове ще може да се насладите – сочни пилешки филенца, придружени от ароматни задушени картофи с билки или вкусна риба с чипс от тиквички и още много други. И всичко това само в един уред, без излишни усилия и изключително бързо.

ACTIFRY 2В1 – ЗДРАВОСЛОВНИЯТ И ВКУСЕН НАЧИН ДА ГОТВИМ!

 

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search