За укрепване на имунитет – фурми!

- реклама -spot_img

Фурмите укрепват имунитета

Фурмите, както повечето сушени плодове са изключително полезни. Съдържат много витамини и минерали и най-важното за тях е, че са перфектен заместител на всичко сладко, най-вече когато изпадаме в познатото на всеки състояние “постоянно ми се яде нещо сладко”. Едно две плодчета са достатъчни да засити нуждата от сладка храна.

Фермите се борят с умората и зареждат тялото с енергия. Ако страдате от честа умора, дори без причина, то опитайте да се възстановите с фурми. Похапвайте ги редовно, поне в известен период от време и ще забележите положителният ефект, ще се почувствате енергични и тонизирани.

Фурмите са най-подходящият плод за ученици, студенти и всички, които практикуват умствен труд. Те подобряват дейността на мозъка и подпомагат концентрацията.

Фурмите са полезни за хора със сърдечно-съдови заболявания и високо кръвно, тъй като понижават лошия холестерол и имат високо съдържание на калий.

Фурмите съдържат селен, който намалява риска от ракови заболявания и са богати на витамин А, полезен за кожата и очите. Те са отличен източник на желязо.

Съдържанието на йод във фурмите е полезно за щитовидната жлеза.  И не на последно място фурмите усилват потентността и удължават живота. Дават сила и издържливост.

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА