ВИЛИЦА ИЛИ СКАЛПЕЛ (филм със субтитри)

- реклама -spot_img

Hamburger-VS-fruitsЕдин филм, който дава отговор на въпросите:

– Какво се случи с нас? Защо въпреки най-напредналите медицински технологии в света, ние сме по-болни от всякога по всеки критерий?

– Защо двама от всеки трима от нас са с наднормено тегло?

– Защо има бум на случаите на диабет, особено сред по-младото ни население?

– Защо около половината от нас взимат поне едно предписано лекарство?

– Защо основни медицински операции са се превърнали в рутина, покачвайки разходите за здравеопазване до астрономически равнища?

Сърдечни заболявания, рак и инсулт са трите водещи причини за смърт в западните страни, въпреки че всяка година се изразходват милиарди за „борба“ с точно тези заболявания. Милиони страдат от множество други дегенеративни заболявания. Възможно ли е да има само едно решение за всички тези проблеми? Решение, толкова изчерпателно и същевременно толкова просто, че е умопомрачително, че повечето от нас не го взимат на сериозно? Филмът изследва дълбокото твърдение, че повечето, ако не всички, от дегенеративните заболявания, които ни измъчват, могат да бъдат овладяни, или дори обратими, чрез отхвърлянето на животински и преработени храни (полуфабрикати). Основната сюжетна линия във филма проследява личните пътувания на двойка пионери-изследователи – д-р Т. Колин Кембъл и д-р Колдуел Еселстин. Филмът е заснет в САЩ, Канада и Китай.

Целият филм със субтитри на български можете да гледатe или да изтеглите, следвайки следния линк:

http://aloeverabg.wordpress.com/statii/fluorat-goliamata-iadrena-zabna-izmama/

ИЗТОЧНИК

ТРЕЙЛЪР

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА