КАК ДА ЗАДЪРЖИТЕ ПАРТНЬОРА СИ?

вибриращ пръстен


вибриращ пръстенИнтимните забавления за напреднали

Кой купи вместо годежен – вибриращ пръстен?!

 

Рано или късно (по-добре късно) се стига до отегчение и скука в интимните отношения. Тогава е редно да предприемете новаторски стъпки и да освежите сексуалните забавления. Това от своя страна ще обнови емоционалните връзки между вас и ще разнообрази живота ви до неузнаваемост.

Ако искате да имате прекрасен съвместен живот, то тогава се погрижете за сексуалните си емоции. Нека удоволствията да ви сплотяват, а не проблемите.

Разбира се, това са строго индивидуални решения. Има доста популярни начини и средства за такива промени – лубриканти, вибриращи пръстени, вибратори. Не, не се смущавайте! Помогнали са ма много връзки не само да се запазят, но и да се развиват във все по-добра насока. Но предвид интимността, все по-малко се говори за това публично. Така и трябва да бъде. Това си е сладката, интимна тайна между двама.

Проявете смелост и творчество. На пазара вече има все по-качествени (и като материя) сексуални играчки. От изключителна важност е да са изработени от подходящи за целта материали.  Търсете висококачествен силикон. Модерните дизайни са въпрос не само на визия, а и на форма, която провокира по-силни усещания.

За ваше улеснение потърсете продуктите на новата марка ОVO. Това е немска марка, която печели четири международни награди за дизайн. Продуктите са изработени от 100% безопасни материали.  Може да закупите съвсем дискретно вибриращи пръстениот 28 лв. с безплатна доставка.

В случай че се смущавате как ще го представите на партньора си, то ето една идея – купете ваучер и кажете, че всъщност ви е подарък от колеги или сте го намерили случайно. Завъртете темата, да го ползвате от любопитство. Изберете заедно какво да купите с ваучера. Закупувате избраната стока и я очаквайте с нетърпение. После, крачка по крачка,… когато пратката пристигне, я отворете заедно след чаша любимо питие. Останалото  – само ще се случи.

Весели емоции и неповторима наслада!