КАК ДА ЗАДЪРЖИТЕ ПАРТНЬОРА СИ?

ТЯ И ТОЙКАК ДА ЗАДЪРЖИТЕ ПАРТНЬОРА СИ?


вибриращ пръстенИнтимните забавления за напреднали

Кой купи вместо годежен – вибриращ пръстен?!

 

Рано или късно (по-добре късно) се стига до отегчение и скука в интимните отношения. Тогава е редно да предприемете новаторски стъпки и да освежите сексуалните забавления. Това от своя страна ще обнови емоционалните връзки между вас и ще разнообрази живота ви до неузнаваемост.

Ако искате да имате прекрасен съвместен живот, то тогава се погрижете за сексуалните си емоции. Нека удоволствията да ви сплотяват, а не проблемите.

Разбира се, това са строго индивидуални решения. Има доста популярни начини и средства за такива промени – лубриканти, вибриращи пръстени, вибратори. Не, не се смущавайте! Помогнали са ма много връзки не само да се запазят, но и да се развиват във все по-добра насока. Но предвид интимността, все по-малко се говори за това публично. Така и трябва да бъде. Това си е сладката, интимна тайна между двама.

Проявете смелост и творчество. На пазара вече има все по-качествени (и като материя) сексуални играчки. От изключителна важност е да са изработени от подходящи за целта материали.  Търсете висококачествен силикон. Модерните дизайни са въпрос не само на визия, а и на форма, която провокира по-силни усещания.

За ваше улеснение потърсете продуктите на новата марка ОVO. Това е немска марка, която печели четири международни награди за дизайн. Продуктите са изработени от 100% безопасни материали.  Може да закупите съвсем дискретно вибриращи пръстениот 28 лв. с безплатна доставка.

В случай че се смущавате как ще го представите на партньора си, то ето една идея – купете ваучер и кажете, че всъщност ви е подарък от колеги или сте го намерили случайно. Завъртете темата, да го ползвате от любопитство. Изберете заедно какво да купите с ваучера. Закупувате избраната стока и я очаквайте с нетърпение. После, крачка по крачка,… когато пратката пристигне, я отворете заедно след чаша любимо питие. Останалото  – само ще се случи.

Весели емоции и неповторима наслада!

 

 

- реклама -spot_img

Правилният човек за мен – партньорски хороскоп

Връзките между хората са сложен комплекс от много компоненти. Склонна съм да вярвам, че...

КОРЕМЪТ И ЖЕНСКАТА ЕНЕРГИЯ

Ние знаем твърде малко за тази важна област в женското тяло и често рушим...

Как се прави предложение за брак – няколко идеи

Няколко идеи за предложение за брак в снимки Как да направите предложение за брак по...

ТЯ! Или как мъжът определя високата класа на жената

Господа, Ето кои са основните критерии, по които да разберете, че си имате работа...