Вечно млади

- реклама -spot_img

Вечно млади

Стратегията “Вечно млади” и стареенето: Не можем да върнем времето назад, но можем да забавим процесите на стареене!

Нутригеномиката – науката, която изучава как храните въздействат и променят гените

Дадени храни могат да задействат гените, които спират заболяванията, и да изключат гените, които предизвикват ускорено остаряване, напълняване, бръчки и болести. Пригответе се да промените начина, по който работят гените ви и да почувствате невероятното им действие.

Известният дерматолог д-р Никълъс Перикон е открил начин за превенция на болестите, свързани с остаряването, като в същото време кожата се запазва млада и организмът се чувства жизнен. Въз основа на науката нутригеномика ? дисциплина, която обединява диетологията и дълголетието ? неговата програма има за цел да задейства гените и биохимичните процеси, свързани с подмладяването, чрез суперхрани (сред които сьомга, кресон, семена от чиа, ечемичени кълнове, канела, какао); хранителни добавки (вит. К и D, пикногенол); хранителен режим и рецепти за ястия, които подпомагат изгарянето на мазнини; практикуването на йога и достатъчно почивка. За разлика от други подобни заглавия напоследък, Перикон изготвя програма, основана на нови технологии и неагресивни дерматологични процедури.

Дългогодишната научноизследователска дейност и клинични опити на д-р Перикон водят до важни научни открития.
Учен, новатор и дерматолог, най-новата сфера, която д-р Никълъс Перикон изследва е нутригеномиката. Тази вълнуваща нова наука ни показва как да променим заложената в нас генетична информация, така че да подмладим напълно кожата и тялото си. „Вечно млади“ ни учи как да преодолеем наследствените фактори и да подобрим здравето си ? и външния си вид.

В тази книга ще научите как някои храни и вещества могат да променят начина, по който остарявате физически и душевно. Нутригенимиката е науката за влиянието на храната върху гените; т.е. начина, по който определени храни активират гените, възпират болестни процеси или блокират гените, отговорни за стареенето.

Както д-р Перикон често казва на пациентите, читателите и зрителите: Изворът на младостта може да се окаже в следващата ви чиния с храна!

Д-р Перикон: “Докато изучавах и прилагах нутригеномиката, разработих стратегии, с чиято помощ да останете ако не вечно млади, то поне да изглеждате и да се чувствате по най-добрия възможен начин.”

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА