Ръчно тъкани сувенири

- реклама -

Коледна украсаСувенири по поръчка

Подходящи за  подаръци и декорация

По Коледа, а и не само, идва и необходимостта да се подготвим с подаръци като израз на уважение, обич, приятелство, колегиалност. По празници или при гостуване, традицията повеля да подарим поне нещо малко като знак на внимание. Подаряването на подаръци се прави за здраве и късмет.

Предлагаме ви една възможност за уникални, ръчно изработени подаръци. Те не само носят арт ефект, имат уникатна стойност, изработени са с много обич и заредени с положителна енергия (а това е много важно), а и разчупват „отбиването на номера“ с поредната китайка дрънкулка. Това определено ще направи силно впечатление, защото всички се пренаситихме на масовия кич и еднообразни евтини стоки.

Българските занаяти са оцеляли във времето и до днес. Все още има хора, които пазят традициите, посланието, поверията. Какво по-ефектно от това да заложим на символиката и силата на естествените материали, на цветовете, на ритуалите, според бългаските традиции и обичаи точно за Коледа?!

Знаете ли, че българските, ръчно тъкани пана, от вълна са българският амулет за привличане на здраве, пари, благоденствие и т.н  в дома от векове?! А в повечето домове почитаме и използваме за тази цел китайските чанове, които са за същото, но според техните вярвания.  И защо?

Предлагаме изработката на малки, ръчно тъкани пана с цветове, според вашите желания, предпочитания и нужди, в случай, че вече няма налични от готовите или не си харесате.

Предлагаме ръчно тъкани, малки торбички подходящи за коледна украса на елха, коледна декорация, личен талисман или за дома. Торбичките се предлагат пълни с късмети, с информация за силата на вълната и вълнената прежда и са опаковани в целуфан – готови за подарък.

Какво по-добро решение от това, новата коледна играчка да е ръчно изтъкана торбичка пълна с късмети?!

Предлагаме ръчно декорирани шишарки и жълъди – сувенирни и играчки за елха.

Подаръците са подходящи както за много близки хора, като допълнение към подаръка, така и за подарък на колеги и приятели.

За фирми, които са решили да направят подаръци на служителите си е нужно предварителна поръчка. Количествата са ограничени. 

Материалите са 100% български.

За повече информация ползвайте формата за контакт.

 Още 

коледни подаръциКоледна украса

защита на дома, пана за защита на дома

коледни подръциколедни играчкиКоледна декорация от естествени материаликоледни играчки

Коледни подаръци

- реклама -
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА