Седем стъпки на проявата на истинска магия

- реклама -spot_img

1. Разберете, че у вас съществува невидима сила.

Съзнавате ли наличието на такава всемогъща сила у вас? Макар че никога не можете да я възприемете с петте си сетива, научете се да я използвате, когато се опитвате да проумеете механизмите на тялото си. Когато установите позитивната връзка на доверие с нея, ще започнете да се подчинявате автоматично на съветите й.Ако например сте се убедили, че не ви е по силите да поддържате добра физическа форма, че сте слаби за занимания като плуване или бягане това определя посоката , поета от организма ви.

2. Знайте, че мислите ви се раждат у вас.

Освободете се от мисълта, че не владеете тялото си. Ако наистина вярвате и дествате така, че да излекувате тялото си от болестите и оплакванията, за които смятате, че са извън вашият контрол ще откриете истинската магия.

3. Знайте, че граници няма.

Укрепвате вярата си, че във физическия свят няма граници, които да ви попречат да достигнете желаното.

Когато се отърсите от ограниченото мислене, учителите които отдавна липсват в живота ви, ще започнат да се появяват и да ви водят към чудесата.

4. Знайте че животът ви има цел.

Едва ли е възможно физическото ви тяло да съществува безцелно. Всичко на земята си има своето прадназначение, включително пребиваването ви тук като човешко същество. Трабва да насочите тялото си към целта.

5. Преодолейте слабостта като я изоставите.

Научете се да изоставяте разрушителните навици вместо да се опитвате да ги надхитрите.

6. Обърнете внимание какво смятате за невъзможно и променете убежденията си.

7. Прекосете границата на логиката.

Спрете да се уповавате изцяло на разума си като водач. Невъзможно е да прекосите логически собствения си ум. Къде се помещан.ва той, къде е бил, преди да се явите тук в човешкия си облик и къде ще отиде след като го напуснете.

Дълъг е списъкът на нещата, които не се поддават на рационално обяснение. Позволете си лукса да повярвате на божествеността на душата си. Това са седемте стъпки към истинска магия.

Откъс от книгата “Истинска магия” на Д-р Уейн Дайър.

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА