Няколко съвета за Свети Валентин

ТЯ И ТОЙНяколко съвета за Свети Валентин

Съвети за

Свети Валентин

 

Съвети за Свети ВалентинСъвети за Свети Валентин, 

АКО СТЕ ЖЕНА

На първо място преценете фактите: от колко време сте заедно, колко пъти сте празнували Свети Валентин и по какви начини досега, какво сте му подарявали, как е реагирал, как се е държал той към вас.

Ако отговорите на тези въпроси ви харесват, това означава, че се познавате или усещате достатъчно добре. Но ако има някоя от тези точки, която не е преминала както трябва, според вас, то тя е мястото където трябва да наблегнете за тази година.

Ако подаръкът миналата година не му е харесал, то непременно тази година дайте повече от себе си в тази насока. Ако пък според вас не е бил достатъчно страстен, то непременно го зарадвайте с повече интимност. Но ако миналата година всичко е било недостатъчно, то тази година е вашият шанс да заредите отношенията си с още любов. Подгответе се внимателно.

На Него ще му харесат еротиката, страстта, любимата храна, вдъхването на самочувствие. Вместо банален сувенир, много повече ще се зарадва на новото ви еротично бельо, на сладкиши и шоколади във форма на сърце, на любимо питие. А по отношение на самочувствието – не го спирайте, ако иска да ви заведе в скъпо заведение, не казвайте „нямаше нужда“, ако ви е подарил голям букет и в никакъв случай не се опитвайте да му спестите средства като говорите с него за това: „дай да не се харчим по заведения, за цветя, за подаръци… а да си купим пердета…“. Не!

А другата страна на монетата е да не го притискате да ви прави скъпи подаръци и да ви води в скъпи заведения, ако виждате, че това го притеснява или подозирате, че няма да се чувства комфортно на този етап в такава обстановка.

С две думи не робувайте на комплексите си и на това какво ще разкажете на колети и приятели. Важното е този ден да остави трайна, положителна следа в емоционалните ви отношения.

Съвети за Свети Валентин, АКО СТЕ МЪЖ

Ще започнем с предупреждението, че няма жена, която да не обича подаръците. Много е важно на този ден да има подарък и цветя.

Втора стъпка – почерпката. Нека има вечерно празнуване. Може да е организирано вкъщи, на ресторант, на кафе, бар, хотел и където и да е, но да е в синхрон с индивидуалните обстоятелства.

Понякога скъпите заведения причиняват мега суета при подготовката за посещението им. Не го причинявайте на любимата си, ако усетите че е напрегната в работата или по други причини. Приятните занимания от серията: ходене на маникюр, козметик, фризьор, осигуряване на подходящо облекло, понякога идват в повече. Но пък ако периодът е такъв, че всичко това ще донесе удоволствие – действайте. Само си представете, ако е била на работа цял ден и навън вали из ведро, снегът е до колене, не ползва личен автомобил, а вие й казвате, че в 19 часа трябва да е официално облечена, с прическа и маникюр, защото ще ходите в петзвезден ресторант с още няколко приятелски двойки, дали това ще я зарадва повече, отколкото да й кажете, че ще я вземете от работа и ще я заведете в малко планинско хотелче, наблизо, където само двамата ще празнувате сами, цяла нощ с любими питиета и шоколадови наслади.

С две думи съобразявайте се не само с отношенията ви и желанията си, но и с етапа от живота, в който вашата половинка се намира.

Съветите са си съвети, но най-важно е да се отдадете на интуицията си. Защото всеки съвет е само точка, на която е добре да обърнете внимание. Не е задължително да попадате в съответната категория.

Сърцето знае най-добре.

И накрая един съвет – бижу за подарък на любима жена е най-добрият избор за Св. Валентин. Вижте предложенията на бижутерия Хелена за подарък за Свети Валентин

- реклама -spot_img

Правилният човек за мен – партньорски хороскоп

Връзките между хората са сложен комплекс от много компоненти. Склонна съм да вярвам, че...

КОРЕМЪТ И ЖЕНСКАТА ЕНЕРГИЯ

Ние знаем твърде малко за тази важна област в женското тяло и често рушим...

Как се прави предложение за брак – няколко идеи

Няколко идеи за предложение за брак в снимки Как да направите предложение за брак по...

ТЯ! Или как мъжът определя високата класа на жената

Господа, Ето кои са основните критерии, по които да разберете, че си имате работа...