„Ранни маркери за аутизъм“ с д-р Севджихан Еюбова

ДАМСКИ СВЯТРОДИТЕЛИ"Ранни маркери за аутизъм" с д-р Севджихан Еюбова

Въпреки че диагнозата аутизъм рядко се поставя преди втората година на детето първите поведенчески маркери могат да бъдат открити още в кърмаческа възраст и то благодарение на родителите. Лекцията ще Ви запознае с ранните маркери за аутизъм, за какво да следите и какво да направите, ако имате притеснения за развитието на детето си до 3-годишна възраст.

Севджихан Еюбова е доктор по психология, специалист по клинична психология и психодиагностика на нарушенията в детското развитие. Тя е университетски преподавател по психология, както и води обучения за различни специалисти от практиката, които работят с деца и семейства. Професионалните и научните и интереси са в областта на аутизма, детското развитие, превенцията на емоционално-поведенческите проблеми и работата с родители.

100procenta.info
100procenta.info
100procenta.info част от VIP MEDIA - Дигитални издания за свободна журналистика, автори на текстово, аудио и видео съдържание и всички, които искат да изразят своето мнение. Управляващ редактор и действителен собственик съгласно ЗЗДПДПОРДМУ: Радостина Минчева. Изданията се управляват от продуцентска компания "Вива Ефир" ЕООД, която отговаря за спазването на добрите журналистически принципи в редакционната политика, както и за всички въпроси свързани с рекламата в изданията. За връзка info@vipmedia.bg
- реклама -spot_img

Енциклопедии за деца – един неповторим източник на знания

Като всички други книги, те са извор, от който малкото дете трябва да черпи...

‘ОТНОВО НА СНОУБОРД’: СЕМЕЙСТВОТО’ ЕП. 7

В днешното видео ви взимаме с нас на семейна почивка. Ще видите...

Семейството еп. 6 (‘Промяната’)

Ето тук / http://bit.ly/3qh5MNU / може да научите повече за оцветяващата терапия...

СЕДМИЧЕН ВЛОГ: ПОЧТИ НИ ИЗМАМИХА!

Тук може да научите повече за въздукопречиствателя ни на DAIKIN https://bit.ly/3578Hku Тениски Antoinette...