ПРОМЯНА НА КАРИЕРАТА – РАЗВИТИЕ И ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ

- реклама -spot_img

Видеото разкрива, как майчинството може да е възможност да помислиш за себе си, за целите и мечтите си. Понякога майчинството е и време за кариерна промяна, за обучения за стартиране на собствен бизнес. В дискусията участват:
?Анна Янчева, майка на две деца – едното на 3 г., а другото на 7 месеца и семеен финансов консултант към Eurolife Bulgaria.

?Людмила Добрева, майка на 3-годишния Теди и маркетинг специалист в harmonica.

?Полина Берг, майка, адвокат и основател на Box to Remember – общо начинание с нейната сестра – Диана, което двете създават по време на майчинство.

?И нашият модератор Лили Георгиева, майка и консултант по кариерно развитие, промяна и личен брандинг.

#кариера #семейство #майчинство #възможности #промяна #цели #мечти #бизнес #обучения #деца #консултант #кариерноразвитие #брандинг #академиязародители

******************
Академия за родители помага на всички бъдещи и настоящи родители да отгледат здрави и щастливи деца. Тя събира на живо и онлайн специалисти, които споделят своите знания по теми като бременност, раждане, здраве, възпитание, образование. Така родителите могат да получат съветите, от които имат нужда – проверени, на едно място, в точния момент. Академия за родители дава увереност на семействата, че могат да се справят с едно от най-важните предизвикателства в живота им. А на децата – навременната грижа и подкрепа, които са им необходими.

Подписвайте се за нашия канал и бъдете част от все по-голямата общност от осъзнати родители: https://www.youtube.com/c/parentacademy

*******************

Нашият сайт: https://parentacademy.bg
Последвайте ни във Facebook: https://www.facebook.com/akademiaroditeli

- реклама -spot_img
- Advertisement -

ПЕРФЕКТНИ

- Advertisement -spot_img

МЪЖКИ СВЯТ

ВИЖТЕ И ТОВА