Как лесно да пробиваме в бетон, асфалт или зидария

Строително-ремонтните дейности са свързани с постоянна употреба на пробивни машини. Дори и големите фирми не разполагат с пълния набор от такава техника. Тя е скъпоструващо специализирано оборудване, с което може най-лесно да се снабдите от компаниите, отдаващи строителна механизация под наем.

Когато говорим за пробиване на дупки в асфалт, армиран бетон, естествен камък, зидария или друг вид строителни материали ни е необходима машина за боркорони. С боркороната може да дупчим дупки с голям диаметър, когато прекарваме вентилация, климатизация или електрическа инсталация, както и когато поставяме конзоли в стената.

С нея пробивната дейност се осъществява по-лесно и за много по-кратко време. Машина за боркорони под наем работи с боркорони с диаметър от 3 до 350 мм. За да я наемете трябва да оставите депозит в размер на 400 лв и да предплатите дните, в които ще я ползвате. Боркороните към нея са консуматив, които се закупува отделно. В зависимост от Вашите възможности и от работата, която трябва да свършите може да си купите стандартна или професионална боркорона. Стандартната е по-евтина от професионалната, но пък втората е по-издръжлива и с по-голяма производителност. Боркороните са с диамантено покритие, което прави точно и прецизно пробиването на всякакъв вид нарушения и дупки.

Машината за боркорони е електрическа с мощност 2500 W. Теглото и е 20 кг и това я прави много удобна при транспортиране до желаното от Вас място. Наемането й ще улесни пробивния процес до минимум, както и Вашите разходи.

Тя е подходяща за различни приложения както в строителството, така и в домашни условия. Времето, което ще съкратите при работата с машина за боркорони ще Ви спести много нерви и усилия.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search