Интериорни врати

РЕМОНТИИнтериорни врати

Външните метални врати са подходящи освен за жилището, а и за мазе или допълнителната постройка до Вашият дом. Такива защитни врати са с четириточкова система за блокировка, секретна брава и две допълнителни стоманени резета – сигурна защита от изтегляне и пробиване. Имат стоманен болт, който обезопасява вратата на пантите от повдигане. Вратата е изработена от поцинкована стомана двустранно, грундирана е с прахово покритие, усилваща рамка с вложка от минерална вата по цялата площ и с двойно уплътнение.

Тези метални врати са с възможност за обхождаща каса, „блок” каса или каса за ремонт. Стандартно вратата е с панта с три части с опция за триизмерно регулиращи се панти, които са матово хромирани. Външната врата е изключително издръжлива срещу взлом, което повишава безопасността на Вашия дом. Тя е врата от клас А и с ъглова рамка с тристранно уплътнение, което я прави много безшумна при движение. Има висока степен на изолация, две ключалки и патентовани патрони. Предлага се и в различни цветове. Дръжките на тези метални врати са стандартни, изработени от черна пластмаса. Дебелината на платното е с термоизолация, а вътрешното и външното платно са слепени с листована стомана.

Поцинкованият стоманен профил отдолу на вратата дава възможност за скъсяване. Като допълнително оборудване фирмите предлагат атрактивен обков от пластмаса или алуминий, в различни цветове. Има и възможност за патрон с въртяща се топка за лесно отваряне на вратата от вътре, шпионка и отвор за писма. Вратата може да бъде с преходно ляво крило или дясно крило. Това, което отличава някои предложения за интериорни врати, са всестранните декоративни качества на вратите, които запазват индивидуалният подход към интериора на клиенти с креативен подход към проектирането…

Има интериорни врати, които са произведени от МДФ с ламинатно покритие в над десет цвята и с имитация на различни дървесни декори, доближаващи се максимално до естествената красота на дървото. Те са подходящи за жилища, хотели, офиси, административни сгради. Рамката им е от иглолистна дървесина, затворена ламинирани плоскости от избрания декор.. Профилите за остъкление и первазите на ламинираните интериорни врати са с цвета на крилото и са с плътен пълнеж от олекотено ПДЧ. Имат възможност за декоративна фрезовка и отвори за остъкляване в различна форма.

- реклама -spot_img

Тапетните входни врати са новия хит в интериорния дизайн у нас

През последните години домът става все по-важен за всеки един от нас, превръщайки се...

Хидроизолация на основи – кога, как и защо?

В редица случаи, когато процесът по хидроизолиране на основите е пропуснат или е използвана...

Какво представлява обръщането на прозорци с гипсокартон

Всеки ремонт завършва с малки довършителни дейности. Ако разгледаме смяната на дограма като малък...

За какво да внимаваме при монтажа на климатици?

Монтажа на климатици има две страни – техническа и естетическа. И двете страни са...