Интериорни врати

Външните метални врати са подходящи освен за жилището, а и за мазе или допълнителната постройка до Вашият дом. Такива защитни врати са с четириточкова система за блокировка, секретна брава и две допълнителни стоманени резета – сигурна защита от изтегляне и пробиване. Имат стоманен болт, който обезопасява вратата на пантите от повдигане. Вратата е изработена от поцинкована стомана двустранно, грундирана е с прахово покритие, усилваща рамка с вложка от минерална вата по цялата площ и с двойно уплътнение.

Тези метални врати са с възможност за обхождаща каса, „блок” каса или каса за ремонт. Стандартно вратата е с панта с три части с опция за триизмерно регулиращи се панти, които са матово хромирани. Външната врата е изключително издръжлива срещу взлом, което повишава безопасността на Вашия дом. Тя е врата от клас А и с ъглова рамка с тристранно уплътнение, което я прави много безшумна при движение. Има висока степен на изолация, две ключалки и патентовани патрони. Предлага се и в различни цветове. Дръжките на тези метални врати са стандартни, изработени от черна пластмаса. Дебелината на платното е с термоизолация, а вътрешното и външното платно са слепени с листована стомана.

Поцинкованият стоманен профил отдолу на вратата дава възможност за скъсяване. Като допълнително оборудване фирмите предлагат атрактивен обков от пластмаса или алуминий, в различни цветове. Има и възможност за патрон с въртяща се топка за лесно отваряне на вратата от вътре, шпионка и отвор за писма. Вратата може да бъде с преходно ляво крило или дясно крило. Това, което отличава някои предложения за интериорни врати, са всестранните декоративни качества на вратите, които запазват индивидуалният подход към интериора на клиенти с креативен подход към проектирането…

Има интериорни врати, които са произведени от МДФ с ламинатно покритие в над десет цвята и с имитация на различни дървесни декори, доближаващи се максимално до естествената красота на дървото. Те са подходящи за жилища, хотели, офиси, административни сгради. Рамката им е от иглолистна дървесина, затворена ламинирани плоскости от избрания декор.. Профилите за остъкление и первазите на ламинираните интериорни врати са с цвета на крилото и са с плътен пълнеж от олекотено ПДЧ. Имат възможност за декоративна фрезовка и отвори за остъкляване в различна форма.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search